ΣΑΚΑΚΙΑ, ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛ

-Αγέλαστες ορδές που ευαγγελίζονται την σωτηρία του τόπου, καθισμένοι σε τάβλες δημοτικού τραγουδιού, διαφωνούν μεταξύ τους σε υψηλούς πάντα τόνους, ως τις 17 Ιουνίου. Μετά θα πάνε για μπάνιο…-

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Δε ξέρω αν εσείς συνομιλείτε όπως η Έλενα Παπαρίζου με το δεξί σας μαστό, την Σιλι και τον αριστερό την Κόνι, η με άλλα μελή του σώματος που μπορεί να χετε βαφτίσει Μίκυ και Μάους, Μπομπ και Σφουγγαράκι ή Ντόρα και Μπακογιάννη, αλλά μπορεί αυτή η συζήτηση σας, να είναι πιο πολιτισμένη, να καταλήγει

μέσα απ’ την διαφωνία στην ανάπτυξη της δημοκρατίας, όπως δε συμβαίνει σε όλα αυτά τα πάνελ που παρακολουθούμε κάθε βράδυ –και όχι μόνο- στις πολιτικές εκπομπές!
*Άντε να τελειώσουν οι εκλογές –προς το παρών- να μη βλέπουμε αυτές τις φάτσες με τις γραβάτες και τις μποτοξαρισμένες κυρίες με τα πολύχρωμα σακάκια!
*Μια αυτοκτονία όχθες Τρίτη, άλλη μια σήμερα Τέταρτη! Από απελπισμένους. Από ανθρώπους που μαζί με τη δουλεία, τις καταθέσεις, τις οικονομίες, χάθηκε και η ελπίδα τους. Και έχουν μούτρα και μιλάνε και λένε πως θα μας σώσουν;
*Δέσποινα Κουτσούμπα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Θάνο Πλευρη, στην εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Εμάς μας ξέρει η κοινωνία, είμαστε οι γιατροί που δεν παίρνουν φακελάκι, οι καθηγητές που δεν δίνουν τους συναδέλφους τους, οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους αδύναμους. Εσείς ποιοι είστε κ. Πλεύρη; Πού κυκλοφορείτε από τότε που ψηφίσατε το Μνημόνιο; Τι έχετε να αναδείξετε ως θετικό που έχετε κάνει γι’ αυτή την κοινωνία; Και ως Πλεύρης, και ως ΛΑΟΣ που ήσαστε παλαιότερα, και ως οπαδός της 4ης Αυγούστου που ήσαστε πιο πριν και ως μαντρόσκυλο της ΝΔ που είστε τώρα». Ουαουουαουαου! Ξεσκόνισμα ακόμη και απ’ τον τιναγμένο του γιακά!
*Φράου Χουκλη! Αυστηρή, αγέλαστη, κοφτή και απειλητική και στις δυο εκπομπές της που είδαμε απανωτά Δευτέρα και Τρίτη. Με την πρώτη αυτή με την δραχμή και τα κακά που θα μας βρουν, πάθαμε κρίση πανικού, πήραμε μια χούφτα αντικαταθλιπτικά, ψάξαμε κανένα ποτό που δεν έχουμε ήδη πιει στο σπίτι (δεν βρήκαμε) και μετά σκεφτήκαμε να αρχίσουμε να τρέχουμε στο δρόμο ουρλιάζοντας με αμφίεση πρωινού Μέγκα, ήτοι σχεδόν γυμνοί! Δεν το κάναμε, όχι γιατί φοβηθήκαμε μη μας συλλάβουν, διότι θα το χαν κάνει και στους παρουσιαστές του Μέγκα, αλλά διότι μας έπιασαν τα αντικαταθλιπτικά –επιτέλους- και το κόψαμε στον ύπνο!
*«Aδικη και απάνθρωπη», χαρακτήρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να απορρίψει την αίτηση της συζύγου του, Βίκυ Σταμάτη, για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.
«Η απόφαση προσβάλει το δίκαιο και τους στοιχειώδεις όρους ανθρωπισμού» έγραψε.
*Σύμφωνα με τα σόσιαλ μίντια πάντως, ο σύλλογος ιδιοκτήτων εμπορικών Κολωνακίου τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη διότι έχουν πέσει οι πώλησης ειδικά σε κορδόνια κουρτίνας που κοστίζουν πάνω από 2.500 ευρώ το μέτρο. Να αντιμετωπιστεί και κάπως η κρίση βρε αδελφέ!
* Έντονα, διαβάζω, αποδοκιμάστηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολ
Keywords
Τυχαία Θέματα