ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πυρ ομαδόν από τη Νέα Δημοκρατία προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου. «Παραμύθια της Χαλιμάς» όσα λέει η Κουμουνδούρου, κατά τον Πρόεδρο της Ν.Δ.


Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πολεμική προς το ΣΥΡΙΖΑ ούτε την τελευταία

ώρα της προεκλογικής εκστρατείας ο Αντώνης Σαμαράς. Χθες ο Πρόεδρος της Ν.Δ. εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι το «νόμισμα δεν είναι φετίχ», την ίδια ώρα που το επιτελείο της Συγγρού συγκέντρωνε τις πλέον πρόσφατες «παραφωνίες» των στελεχών της Κουμουνδούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας «παίζει με την Ελλάδα», είπε ο κ. Σαμαράς από το Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τους νέους. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επικαλέστηκε την πρόσφατη συνέντευξη του Φρανσουά Ολάντ σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να επιβεβαιώσει και την προσωπική του αίσθηση, ότι δηλαδή υπάρχει μια μειοψηφία χωρών που περιμένει την ευκαιρία να δείξει στην Ελλάδα την έξοδο την έξοδο από την Ευρωζώνη. Σε «λαϊκή» γλώσσα, όπως συνηθίζει εσχάτως, ο κ. Σαμαράς  χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε πως αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε η καταστροφή που θα συμβεί δεν διορθώνεται. «Αν βγούμε από το ευρώ, αν έρθουμε σε ρήξη με τους εταίρους, θα τιναχτούν όλα στον αέρα».

Παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις κάνουν τους γαλάζιους επιτελείς να αισιοδοξούν, η γραμμή της επίθεσης δεν πρόκειται να χαλαρώσει καθώς στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθεί και απόψε ο κ. Σαμαράς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα. Στόχος των διοργανωτών είναι να εκπέμψουν μήνυμα νίκης και προς τούτο η εξέδρα στήθηκε στην Ερμού ενώ θα επιχειρηθεί να γεμίσει το οδόστρωμα από τη μία πλευρά μέχρι την Μητροπόλεως και από την άλλη μέχρι τη Βουκουρεστίου ενώ οργανωμένα μπλοκ θα παραταχθούν στο κεντρικό μέρος της πλατείας μέχρι και τα σκαλιά του σταθμού στο μετρό. Οι εργασίες και οι πρόβες άρχισαν ήδη από χθες το βράδυ, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την αποψινή συγκέντρωση, στην οποία επενδύουν σημαντικά οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πρόκειται να επισημάνει ότι η μάχη δεν είναι για το κόμμα αλλά για την πατρίδα, θα την χαρακτηρίσει ως την πλέον κρίσιμη των τελευταίων ετών ενώ θα ζητήσει στήριξη από το σύνολο των πολιτών που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Παρόντα θα είναι τα κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και ο κ. Κώστας Καραμανλής. Το Σάββατο ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναχωρήσει για την Πύλο, όπου και θα ασκήσει το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα