Σαράντα χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που θα συνοψίσει τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής πορείας του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Μια σαραντάχρονη διαδρομή γεμάτη σημαντικές στιγμές, χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, σπουδαίες συνεργασίες, άπειρες συναυλίες, πολλή συγκίνηση και εκατοντάδες ρεφρέν. Η συναυλία στο θέατρο Πέτρας θα περιλαμβάνει προβολή σπάνιου οπτικού υλικού από την σαραντάχρονη πορεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τραγούδια που σημάδεψαν τόσο διαφορετικές γενιές ακροατών. Στο ίδιο θέατρο

είχε γιορτάσει πριν δέκα χρόνια την αντίστοιχη τριαντακονταετία του στο τραγούδι.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ευτύχησε να συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς μέσα σε αυτές τις δεκαετίες. Οι συνεργασίες του με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μάνο Λοίζο, το Νικόλα Άσιμο και τον Θάνο Μικρούτσικο έδωσαν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Τραγούδησε στίχους κορυφαίων ποιητών (Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης), αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου μεταξύ πολλών άλλων, επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός.

INFO: Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public, καταστήματα «Παπασωτηρίου». Ηλεκτρονικά στο viva.gr, τηλ. 11876, δημαρχείο Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη 74-78, 2132024401), δημοτικός κινηματογράφος Cine Πετρούπολις (Λ. Πετρουπόλεως 168, 210 5012391). Τιμή προπώλησης εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Στο ταμείο την μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 13 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα