Σέντρα στα πλέι οφ

Ποιος σας είπε ότι η Super League ολοκληρώθηκε; Μπορεί να μάθαμε ποιος πήρε το πρωτάθλημα και ποιοι θα αγωνίζονται από του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχουμε μάθει όμως ακόμα πως θα μοιραστούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και δη αυτό του Champions League.

Γι’ αυτό υπάρχουν τα πλέι οφ, τα οποία αρχίζουν από σήμερα με τις δύο αναμετρήσεις

σε Περιστέρι και Ιωάννινα να ανοίγουν την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος που περισσότερο ταλαιπωρεί τις ομάδες παρά προσφέρει κάτι παραπάνω από όσα έχουμε δει.

Ο Ατρόμητος που ξεκινά χωρίς βαθμό υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που είναι πρώτος με 4 βαθμούς και σε περίπτωση διπλού θα έχει το πάνω χέρι. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος θέλει να ξεκινήσει με νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για την έκπληξη, όπου έκπληξη η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μία από τα ίδια και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και έχει και τον Παναθηναϊκό να… καραδοκεί πως δεν θα πάρει αδειοδότηση και θα πάρει αυτός τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Όσον αφορά στον Αστέρα, αφήνει πίσω του τον τελικό με τον Ολυμπιακό και επικεντρώνεται στα πλέι οφ όπου θέλει να κλείσει τη χρονιά βλέποντας… αστεράκια (Champions League).

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

17.00: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

19.15: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 4

Αστέρας Τρίπολης 2

Ατρόμητος 0

ΠΑΣ Γιάννινα 0

Keywords
Τυχαία Θέματα