Σεξομανία

Στο φεστιβάλ των Καννών, εκτός από τις ντίβες που είναι συνάμα και ηθοποιοί, εμφανίζονται εκρηκτικά κορίτσια με ασυναγώνιστα κάλλη που προορίζονται για τις απολαύσεις διάφορων κροίσων εκθέτοντας τα κορμιά τους με ηδυπαθή ελευθεριότητα. Το θέαμα υπερβαίνει κάθε σύγκριση διότι δεν έχουμε να κάνουμε με «όμορφα» κορίτσια, αλλά για εμπόριο σαρκολατρείας το οποίο αποφέρει χιλιάδες δολάρια με το αζημίωτο. Όσοι έχουν λεφτά – και είναι πολλοί – απολαμβάνουν τις ντίβες της Αφροδίτης χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν, καθότι η σάρκα συγγενεύει με το χρήμα, όπως τα μάτια είναι ο μεσίτης της κλινοπάλης.

Αν τώρα πάμε στο άλλο άκρο και θυμηθούμε τον απίθανο τύπο (ήδη βαφτίστηκε «τέρας») που είχε φυλακίσει τρία κορίτσια επί δεκαετίας και εφάρμοσε πάνω τους ο,τι έβαζε ο νους του, καταλαβαίνουμε ότι η ανωμαλία συχνά κατοικεί στη διπλανή πόρτα. Η απαγωγή φαίνεται πως στις αμερικάνικες κοινότητες είναι εύκολο εγχείρημα, καθότι κάθε πόρτα είναι αυστηρά απαραβίαστη (ωσότου ειδοποιηθεί η αστυνομία), οπότε τα ταπεινά ένστικτα βρίσκουν τρόπο να απαγάγουν ανήλικα κορίτσια και να τα σεριανούν στα «παιχνίδια», ήτοι στα άγρια βασανιστήρια. Βασανιστήρια, άγριες ταπεινώσεις, ακούσιες εγκυμοσύνες, μια κόλαση με ένα λόγο όπου έζησαν αυτά τα κορίτσια επί χρόνια υπό τας διαταγάς του ανώμαλου απαγωγέα τους. Η τιμωρία του, όπως λένε, θα είναι παραδειγματική. Ήδη τα δύο αδέλφια του μίλησαν με αποτροπιασμό στις τηλεοράσεις για τα σκοτεινά ένστικτα του αδελφού τους που δυσφημεί το όνομά τους με τον πλέον ανήκουστο τρόπο. Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο απαγωγές και δήμιος των κοριτσιών δεν έχανε την ευκαιρία να μετέχει σε μαζώξεις της κοινότητας όπου – τι θέαμα κι αυτό! – γονείς με χαμένα παιδιά αναζητούσαν τα χαμένα μέλη της οικογένειάς τους.

Ένα τρίτο φαινόμενο που ανθεί και στη χώρα μας είναι βέβαια η παιδεραστία η οποία –οσάκις καταγγέλλεται – προκαλεί τη σύλληψη κάποιου ηλικιωμένου ανδρός που είχε την «αδυναμία» της παιδικής ή εφηβικής σάρκας. Τυχαία μήπως παρόμοια κρούσματα εμφανίζονται σε αθλητικούς χώρους όπου τα παιδιά ασκούν τις αθλητικές τους ικανότητες και, ανυποψίαστα καθώς είναι, πέφτουν θύματα παιδεραστών προπονητών; Εξάλλου, είναι γνωστές οι καταγγελίες καθολικών ιερέων οι οποίοι μυούσαν ανήλικα αγοράκια στα απόκρυφα πάθη τους.

Παρόμοια πάθη είναι εύκολο να λοξοδρομήσουν καταστρέφοντας ανήλικες ζωές. Τυχαία ο Μαρξ αγαπούσε το ρητό :είμαι άνθρωπος και τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι άγνωστο…

Keywords
Τυχαία Θέματα