ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Με γκολ του Νίνη ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ.

Ο Σωτήρης Νίνης σκόραρε στο Περιστέρι για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη αποχή του και ο Παναθηναϊκός

επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου αγκαλιάζοντας την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε το κίνητρο απέναντι στον ελλιπή Ατρόμητο. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν ανήμποροι να απειλήσουν τους γηπεδούχους. Ο,τι προσπάθησαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, το έκαναν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Ατρόμητος.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση στα πόδια του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος στο 65ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί αποτελεσματικά το προβάδισμά του και εν τέλει έφτασε στη σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Ζουέλα, Φυτανίδης, Γιαννούλης (Ιγκλέσιας 46′), Σφακιανάκης (Μπάλλας 80′), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (Αθανασίου 80′), Αναστασάκος, Μήτρογλου.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Κατσουράνης, Νίνης (Καραγκούνης 81′), Χριστοδουλόπουλος (Μαυρίας 78′), Ζέκα, Κλέιτον (Τοτσέ 84′).

Keywords
Τυχαία Θέματα