Σουλαδάκης στη θέση Ανωμερίτη

14:58 6/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Η νέα σύνθεση της ΕΚΑΠ έχει ως εξής : Πρόεδρος ο Γιάννης Σουλαδάκης και μέλη οι Λιλίκα Βασιλικού, Γιώτα Γαζή, Γιώργος Ντόλιος, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιάννης Πέππας, Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος, Γρηγόρης Φελώνης και Γιώργος Χαλβατζόγλου. Συνεδρίασαν μάλιστα σήμερα για πρώτη φορά, οργανώνοντας τη δουλειά τους ως το Συνέδριο του κόμματος, βασικές προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του οποίου, θεωρούνται από την Ιπποκράτους η διαφάνεια, η μαζική συμμετοχή

και η ελεύθερη έκφραση απόψεων τόσο κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου όσο και κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου.

Έτσι, η ΕΚΑΠ θα εκδόσει τις επόμενες μέρες τις απαιτούμενες κατευθυντήριες γραμμές, διασφαλίζοντας κατά το δυνατόν τις δημοκρατικές διαδικασίες που αφορούν στον διάλογο, την εκλογή συνέδρων, την διαχείριση του Μητρώου μελών και γενικότερα όλα τα θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την εφαρμογή του καταστατικού, τον κανονισμό λειτουργίας και την απόφαση της ΚΟΕΣ. Παρών για να προσφέρει την εμπειρία του, δε, δηλώνει και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ανωμερίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα