Στα τρία πέναλτι… κόκκινη

07:16 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Νίκος Ζάνταλης κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, αφού ήταν πρωταγωνιστής μίας παράξενης φάσης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου.

Συγκεκριμένα, στον τελικό αναμετρήθηκαν η Αναγέννηση Ιεράπετρας και η ΑΕ Λακωνίων. Μετά από ένα στείρο 0-0, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου ο 32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να εκτελέσει τρία και στη συνέχεια… να αποβληθεί! Όπως θα δείτε στο video, ο Νίκος Ζανταλής εκτέλεσε το τέταρτο πέναλτι 3 φορές επειδή ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει τις 2 προηγούμενες.

Στη δεύτερη απόπειρα, μάλιστα, ο άσος της Αναγέννησης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα όπως αναφέρει το γράμμα του κανονισμού, ενώ όταν τελικά σκόραρε, έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει και ο ρέφερι τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

«Στα δύο πρώτα πέναλτι ο διαιτητής καθυστερούσε επίτηδες. Πήρα την πρωτοβουλία να το εκτελέσω, αφού δεν σφύριζε. Δυστυχώς, το πλήρωσα», δήλωσε στο matrix24.gr ο εκ Σητείας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έριξε ευθύνες στον ρέφερι του τελικού: «Ήταν λάθος και με αδίκησε. Οι διαιτητές πρέπει να μάθουν ότι πρωταγωνιστές του αγώνα είναι οι παίκτες και όχι αυτοί».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ήταν εύστοχος και στα τρία πέναλτι, ο Ζανταλής έδωσε εξήγηση: «Το είχα πάρει χαλαρά για να μην αγχωθώ. Έτσι, ήμουν σίγουρος ότι θα ευστοχήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα