ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΡΟΘΙΑΣ

14:00 9/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Και ενώ η τηλεόραση δείχνει να έχει μπει σε μια νέα εποχή ξύλου, γροθιάς, σφαλιάρας, κλωτσιάς, ιπτάμενων νερών, εμείς βλέπουμε τρεις μέρες σε επανάληψη την επίθεση του Κασιδιάρη στην κ. Κανέλλη. Σαν εφιάλτης σε επανάληψη. 

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Με το που πέρασε η απειλή του

αυτοφώρου στο σάιτ της Χρυσής Αυγής, ανέβηκε κείμενο του εκπροσώπου τύπου της, αλλά και βουλευτή κ. Κασιδιάρη. Τσα!
*Λυσσαλέα λέει ήταν η προσπάθεια της αστυνομίας να τον ανακαλύψει όσο διαρκούσε το48ωρο του αυτοφώρου. Ανθρωποκυνηγητό σωστό! Όπως σε αμερικάνικη ταινία. Ο Τσακ Νορις έλειπε να προσγειώνει σε ταράτσες, ελικόπτερα.
*Όλα αυτά θα συνέβαιναν, φυσικά, αν είχαν βενζίνη έστω τα περιπολικά. Που ως γνωστόν δεν έχουν!
*Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε το πρόσωπο της ημέρας σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, με αφιερώματα ακόμη και για λεπτομέρειες της ζωής του. Ανάμεσα σ αλλά μάθαμε για τις λογοτεχνικές του απόπειρες διότι τον Ιούνιο του 2010 είχε παρουσιάσει το βιβλίο του “Τομέας Χ”. Στα 8 ιστορικά διηγήματα για 8 μάχες, που αφηγείται, υμνούνται οι αρετές του πολέμου, που ούτε ως λογοτεχνία δε τις θέλουμε, οι υπόλοιποι άνθρωποι. Η σελίδα της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνει ότι θα το διαβάσουμε με κομμένη ανάσα, ειδικά «αν είμαστε μαχητές», που φυσικά και δεν είμαστε.
*”Οι Έλληνες βρίσκονταν παντού. Χιλιάδες πολεμιστές ντυμένοι στα μαύρα είχαν με μία δρασκελιά κατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους. Μέσα σε λίγες στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσει να σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Άοπλοι και αδύναμοι, οι Αλβανοί δέχτηκαν αγόγγυστα τη μοίρα τους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας θερίζονταν σαν στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτα κεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφη τους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθε άκρο του στενού δρόμου ”
*Απόσπασμα είναι το παραπάνω απ το οπισθόφυλλο του λογοτεχνικού έργου, στο όποιο οι γενναίοι Έλληνες κατατροπώνουν αόπλους και αδύναμους Αλβανούς. Ούτε καν Αμερικανούς πεζοναύτες!
*Στη ανύπαρκτη και μηδενισμένη πρωινή ζώνη του Άλφα, η δημοσιογραφική εκπομπή του Μάνεση έκτισε μια καλή δουλειά, με ενημέρωση χωρίς κορώνες και σόου και κατέκτησε υψηλή νούμερα τηλεθέασης σε χρόνο ρεκόρ. Μπράβο σε αυτόν και στην ομάδα των δημοσιογραφιών του ΑΛΦΑ.
*Τελευταία εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, για την σεζόν η οριστικά, όπως τόνισε και ο ίδιος τη περασμένη Παρασκευή. Καλεσμένος ο συμπαθέστατος τραγουδιστής των «48 ώρες» και συνεργάτης της εκπομπής και η Έλενα Παπαρίζου. Η κ. Παπαρίζου μας κατέπληξε ευχάριστα τραγουδώντας μόνο. Διότι στην συνέντευξη νιώσαμε όχι κατάπληξη αλλά αποπληξία. Με πολλά γέλια από πλευράς της, μάθαμε πως κινεί τα «τζιτζάκια» της τα όποια ακούνε στα ονόματα «Σίλι» και «Κόνη» και πως φόρεσε μίνι για να ονομάσει και τα πόδια της ο Πέτρος Κωστόπουλος ως νονός αυτόνομων και ανεξάρτητων μελών σώματος! Ο αγαπημένος Κωστόπουλος, είπε πως απ την κίνηση του στήθους της Παπαριζου καταλάβαινε ακόμα και τι θα ψήφιζε. Υποθέτουμε η Παπαρί
Keywords
Τυχαία Θέματα