Στο καρναβάλι του World Jazz Festival

08:01 8/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Η μουσική που θα ακούγεται κατά τη διάρκεια του Παρασκευοσαββατοκύριακου είναι afrojazz, funk swing, hot jazz, bossa nova, cabaret, μαζί με χάλκινα της Γουμένισσας νταούλια και Balkan jazz.

Παράλληλα, το Athens Swing Festival των Athens

Swing Cats, η ομάδα που έφερε το swing στην Αθήνα, με δύο από τους σπουδαιότερους χορογράφους του Broadway, τον Ryan Francois (USA) και την Jenny Thomas (UK), δύο πρωταθλητές χορού τον Remy Kouakou Kouame (France) και την Moe Sakan (Japan), η Διεθνής Αδελφότητα των μάγων ΙΒΜ Athens ring 338 το cirko cachivache, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, καθώς και άλλα δρώμενα, πλαισιώνουν το μουσικό κομμάτι του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ, ανοίγει σήμερα Παρασκευή, έξω από το Cine Κεραμεικός, με hot jazz live στο δρόμο, ενώ στο εσωτερικό του κτιρίου ακολουθούν μουσικές από Βραζιλία και Αφρική, jazz, funk και ταχυδακτυλουργοί οι οποίοι πλανεύουν με τα μαγικά τους κόλπα. Το Σάββατο, το φεστιβάλ συνεχίζει με καμπαρέ, τσίρκο, swing και το Athens Swing Festival των Athens Swing Cats, ενσωματώνεται στο World Jazz, με εντυπωσιακά χορευτικά shows. Την Κυριακή στις 17.30, το διονυσιακό καρναβάλι του Μεταξουργείου, περνάει έξω από το κτίριο του Cine Κεραμεικός και μουσικοί από το World Jazz, οδηγούν με την ενέργειά τους τον καρνάβαλο στην πλατεία Αυδή. Με τη δύση του ηλίου, συνεχίζουν το πανηγύρι στο Cine Κεραμεικός με νταούλια, γκρεκάνικα και τα ξακουστά χάλκινα της Γουμένισσας.

Και τις τρεις μέρες την παρουσίαση κάνει το θεατρικό δίδυμο Βαγγέλης Αλεξανδρής και Μάκης Παπαδημητράτος με τους 8 χαρακτήρες από την BARάσταση «Τα εφτά μπισκότα».

INFO: Cine Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13, 104 35, Αθήνα, 210 5222222, www.cinekerameikos.gr. Παρασκευή και Σάββατο: 21:00, Κυριακή: 20:00. Είσοδος 8 – 20 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα