ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ Ο Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

13:50 5/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος πέρασε εθελουσίως την πόρτα του αστυνομικού τμήματος, έπειτα από μήνυση του επίσης δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, σχετικά με τις αναρτημένες στο zougla.gr δηλώσεις του Γιώργου Σούρλα ότι ο Κ. Βαξεβάνης έθαψε θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Μετά

από μήνυση του Κώτσα Βαξεβάνη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίστηκε αυθορμήτως στα αρμόδια όργανα (αστυνομικό τμήμα) οπότε δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί  το αυτόφωρο και να προχωρήσουν οι αρχές στη σύλληψή του. Για τη μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη θα διενεργηθεί προανακριτική έρευνα και τα στοιχεία θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα όταν αυτή ολοκληρωθεί προκειμένου να αποφασιστεί αν στοιχειοθετείται αξιόποινη πράξη για την άσκηση ποινικής δίωξης ή αν η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο αρχείο. Αυτό που ισχύει για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

H μήνυση αφορά στις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στον ιστότοπο zougla.gr. Στις δηλώσεις του, ο Γ. Σούρλας υποστήριζε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Να πούμε ότι και ο αρχισυντάκτης του zougla Νίκος Γεωργιάδης εμφανίστηκε κι αυτός αυθορμήτως στο αστυνομικό τμήμα. Σημειωτέον ότι και ο Κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και τον Γ. Σούρλα, παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα