ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία περνούν αυτές τις ώρες… αναμονής στην Κουμουνδούρου, με την συντριπτική πλειονότητα των στελεχών να θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι, έστω και οριακά, το πρώτο κόμμα της σημερινής αναμέτρησης.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Αυτή τη στιγμή, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διεξάγονται πολλές συσκέψεις, εν αναμονή και της άφιξης του επικεφαλής του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη εκτιμούσαν, μιλώντας στον matrix24.gr ότι ειδικά την τελευταία μιάμιση ώρα των εκλογών, πολλοί νέοι προσήλθαν μαζικά και ψήφισαν, κλίνοντας το αποτέλεσμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και για την επόμενη μέρα, εφόσον η αισιοδοξία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιωθεί. Θεωρείται δεδομένο το πρώτο τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα θα είναι στον Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα τηλεφωνήσει και στην Αλέκα Παπαρήγα, καθώς όλα δείχνουν ότι και πρώτο κόμμα να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ξεπεράσει το 31% δεν δύναται να συγκεντρώσει, μαζί με τη ΔΗΜΑΡ, τους 151 βουλευτές για τη δεδηλωμένη πλειοψηφία της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα