Συνήλθε από κώμα και διαπίστωσε ότι είναι έγκυος

Η 26χρονη Βρετανίδα Γκέμμα Χολμς, όταν συνήλθε από κώμα 12 εβδομάδων, ανακάλυψε πως ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και σε λίγο καιρό θα αποκτούσε παιδί.

Η νεαρή γυναίκα, που παρολίγον να σκοτωθεί σε τροχαίο, ανακάλυψε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, αφού κατάφερε να επιβιώσει, παρόλο που οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδες.

Είχε πολλαπλά κατάγματα, σπασμένη πλάτη και υπέστη σημαντική απώλεια μνήμης. Στιγμές από τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της διεγράφησαν οριστικά, με αποτέλεσμα να μη θυμάται τίποτα, ούτε καν τον πατέρα του παιδιού της.

Οι γιατροί προειδοποίησαν

τη γυναίκα πως η εγκυμοσύνη μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη για τη ζωή της, καθώς δεν ήταν δυνατόν πριν τη γέννα να εγχειριστεί στην πλάτη, όπου και έφερε σοβαρούς τραυματισμούς. Η Γκέμμα, όμως, απτόητη πήρε τη ζωή στα χέρια της και αποφάσισε να κρατήσει το μωρό.

Γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, και ιδιαιτέρως συγκινημένη μετά την οδύσσεια της, το ονόμασε Ρούμπιν Θαύμα Χολμς.

Η Γκέμμα ζει σήμερα σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ, όπως λέει, θα μπορεί σε λίγο καιρό να υποβληθεί σε εγχείριση που θα της επιτρέψει να ξαναπερπατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα