Οι προβολείς πέφτουν στη Μαδρίτη

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επικεντρώνεται το ενδιαφέρον απόψε (21:45) στο δεύτερο μέρος των αναμετρήσεων για τη φάση των 16 του Champions League. Η Μαδρίτη φιλοξενεί ένα σούπερ ντέρμπι και μία κόντρα δύο κορυφαίων προπονητών. Ρεάλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μουρίνιο εναντίον Φέργκιουσον.

Μία μονομαχία που θυμίζει αγγλικό πρωτάθλημα όταν ο Πορτογάλος προπονητής ήταν τεχνικός στην Τσέλσι. Μία μονομαχία δύο προπονητών με δεκάδες τίτλους που τα Μέσα θέλουν να έχουν μία…

ιδιόμορφη σχέση. Ποια είναι αυτή; Πολλοί πιστεύουν ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον όταν αυτός αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι, βέβαια, που ο Πορτογάλος έσπευσε να διαψεύσει: «Δεν θα αντικαταστήσω τον Φέργκιουσον. Ο λόγος είναι επειδή θα ολοκληρώσουμε την καριέρα μας την ίδια χρονική στιγμή: εκείνος όταν θα είναι 90 χρονών και εγώ όταν θα είμαι 70!», αποκρίθηκε.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ντόρτμουντ, η οποία έχει χάσει έδαφος στη Γερμανία και θα παραδώσει τον θρόνο της πρωταθλήτρια στη Μπάγερν, φιλοξενείται (21:45) στο Ντόνετσκ από τη Σαχτάρ, που εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

21.45: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ντόρτμουντ

21.45: Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα