Τα μέτρα δεν είναι το τέλος της διαδρομής

Παρ’ όλα αυτά ερωτηθείς στην πρωινή εκπομπή του Mega για την επιλογή της κυβέρνησης να περάσει τα μέτρα σε ένα άρθρο και απαντώντας στις αντιδράσεις της ΔΗΜ. ΑΡ., ο Σίμος Κεδίκογλου είπε: «Η ψήφιση των μέτρων σε ένα άρθρο συνιστά σχέδιο σωτηρίας της χώρας».

Ο Σίμος Κεδίκογλου, εκτίμησε ότι τα μέτρα «δεν είναι το τέλος της διαδρομής», αλλά στόχος είναι «μια μοντέρνα ανταγωνιστική οικονομίας». Στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η δόση των 31,5 δισ. ευρώ

έχει σκοπό να «ενεργοποιήσει τις τράπεζες ξανά και την οικονομία εν γένει». Υποστήριξε ότι ο προϋπολογισμός του 2013 θα είναι ο πρώτος πλεονασματικός από το 2000. Απαντώντας στα περί διαρροών από τους κυβερνητικούς εταίρους, ο ίδιος τόνισε: «Βούλησή μας είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και αυτό είναι ζήτημα ιεράρχησής των προτεραιοτήτων για σωτηρία της χώρας».

Αναφορικά με τα περί ανασχηματισμού, ο Σίμος Κεδίκογλου απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προς το παρόν και είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι άδικο για τους Υπουργούς, οι οποίοι δουλεύουν ακατάπαυστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα