Τα «Παιδία παίζει», χωρίς τον Σάκη

Από 22/2 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Τζόνι Βαβούρας θα βρίσκονται στην Ακτή Πειραιώς. Να θυμίσουμε ότι η σεζόν άνοιξε με το τρίο Ζουγανέλης-Μπλουλάς-Χατζηγιάννης. Ο πρώτος παραμένει (ούτως ή άλλως) στη νέα σύνθεση, ο δεύτερος εγκατέλειψε εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας (περαστικά του) και ο τρίτος έφυγε λόγω της προγραμματισμένης του τουρνέ στο εξωτερικό. Γι αυτό και παίρνουν τη σκυτάλη ο Μπάμπης Στόκας και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο

Μπάμπης Στόκας, γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, τραγουδιστής – στιχουργός αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ (1989-2004), ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελούσε και ιδρυτικό μέλος.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», έχει δώσει τραγούδια του σε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα ρομαντικός, πραγματικά rock και δυναμικός όπως πάντα. Στην παρέα της Ακτής προστίθεται και ο Νίκος Ζιώγαλας, αλλά και ο Τζόνι Βαβούρας.

Στην Ακτή Πειραιώς το πρόγραμμα είναι βασισμένο στα τραγούδια, τα θεατρικά σκετς με stand up και interactive στοιχεία. Και εννοείται ότι ο αεικίνητος Γιάννης Ζουγανέλης κλέβει πάντα την παράσταση.

INFO: Ακτή Πειραιώς, Πειραιώς 178 και Λαμίας, 210 3418020. Έναρξη: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο. Τιμή: Είσoδος με ποτό στο μπαρ 15 ευρώ. Φιάλη ανά 4 άτομα: 160 ευρώ η απλή και 180 ευρώ η σπέσιαλ. Κρασί ανά 2 άτομα: 80 ευρώ και 90 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα