ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Το matrix24.gr αναλύει τα σημεία εκείνα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Champions League και δη την αυριανή στην Ισπανία. Κανονικά η μετάδοση του αγώνα από τη ΝΕΤ (21:45).

Άμυνα: Η οπισθοφυλακή του Παναθηναϊκού

δεν είναι το δυνατό όπλο του. Μπορεί στα δύο ματς με τη Μάδεργουελ να μην αντιμετώπισε προβλήματα, με τη Μάλαγα όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός θα πιεστεί, οι Ισπανοί θα έχουν κατοχή και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας, άρα θα είναι ένα γερό τεστ για τα μετόπισθεν του τριφυλλιού.

Αυτοσυγκέντρωση: Τέτοια ματς κρίνουν πολλά. Στην προκειμένη περίπτωση κρίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά ότι για να περάσουν το εμπόδιο της Μάλαγα στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια θα χρειαστεί συγκέντρωση και ηρεμία. Σε αντίθετη περίπτωση η Μάλαγα θα κάνει τη ζημιά -και έχει δείξει ότι μπορεί να την κάνει- και ο Παναθηναϊκός θα τρέχει (και δεν θα φτάνει) στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.

Ταχύτητα: Οι ισπανικές ομάδες είναι μία ταχύτητα πάνω από τις ελληνικές και αυτό το γνωρίζει καλά το τριφύλλι, αφού έχει αντιμετωπίσει τέτοιες ουκ ολίγες φορές. Οποιος έχει στο μυαλό του το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ, ας το ξεχάσει καλύτερα. Η Μάλαγα θα πιέσει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να κλείσει τους «πράσινους», όπερ σημαίνει πως η ομάδα του Φερέιρα θα πρέπει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Αυτό θέλει ταχύτητα και σωστές επιλογές.

Εκτός έδρας γκολ: Είθισται στα εκτός έδρας παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι να κυνηγούν το γκολ που τους δίνει προβάδισμα πρόκριση. Αυτό θα κυνηγήσει και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην προβληματική άμυνα της Μάλαγα. Οπως φάνηκε χαρακτηριστικά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ισπανική ομάδα δείχνει αδυναμία στα μετώπισθεν εξ ου η διάθεση του Φερέιρα να χτυπήσει με τον γρήγορο Φορναρόλι αντί του Τοτσέ.

Η μετάδοση του αγώνα στη ΝΕΤ

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης ήρθε σε συνεννόηση με την TEAM (ή αλλιώς την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Champions League) και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί κανονικά από τη ΝΕΤ αύριο Τετάρτη στις 21:45. Η ΕΡΤ ωστόσο συνεχίζει τη διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της σύμβασης που έχει υπογραφεί από το προηγούμενο καθεστώς.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της TEAM UEFA, η ΕΡΤ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Μάλαγα – Παναθηναϊκός για την προκριματική φάση των ομίλων του Champions League θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 21:45. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, η ΕΡΤ Α.Ε. συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την TEAM UEFA, με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας, αλλά και τις υποχρεώσεις της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης προς τους Έλληνες φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα