Τελευταίο αντίο στο Γιώργο Κολοκυθά

19:41 5/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο πρώτο νεκροταφείο. Τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειας του, οι παράγοντες της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ και στενός φίλος του, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, οι περισσότεροι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ και ο καλαθοσφαιριστής της Αρμάνι Μιλάνο Γιάννης Μπουρούσης, επίσης στενός φίλος του εκλιπόντα, ο οποίος ταξίδεψε από την Ιταλία

για να παραστεί στην κηδεία.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι κομμάτων, ανάμεσα τους ο Γιάννης Δημαράς και ο Βασίλης Κικίλιας. Τον επικήδειο εκφώνησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Στεφάνια στη μνήμη του προσέφεραν όλες οι ομάδες της Α1. Από τον Παναθηναϊκό, που ήταν η ομάδα του Γ. Κολοκυθά, έδωσαν το παρόν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής και Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Η ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, και τους καλαθοσφαιριστές: Σπανούλη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Πρίντεζη, και Σλούκα

Keywords
Τυχαία Θέματα