«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνουν οι αγρότες στον τόπο τους»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε στην κυβέρνηση πως «ψάχνει για πειρατές και όχι για επενδυτές» και καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «δεν τόλμησε να πάει στα μπλόκα να μιλήσει με τους αγρότες».

«Ο Πρωθυπουργός πήγε μέχρι το Κατάρ και δεν πήγε μέχρι την Λάρισα να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. Ο πλούτος της χώρας είναι οι εργαζόμενοι και σε αυτούς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα. Οι επενδύσεις θα δώσουν κάποια ψίχουλα. Βεβαίως χρειαζόμαστε επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά χρειαζόμαστε

επενδυτές και όχι πειρατές. Αλλά το real estate δεν επένδυση όπως έγινε στην Χαλκιδική και στην συνέχεια στην Θράκη αλλά εκεί δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δήμαρχος της ΝΔ στην Κομοτηνή», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι επενδυτές δεν έφυγε επειδή κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους έδιωξε. Στα χρόνια τα δικά σας έφυγαν οι επενδυτές από την οικονομική πολιτική που ακολουθήσατε. Εμείς δεν μισούμε τους Γερμανούς μισούμε όσους θέλουν την καταστροφή της χώρας. Οι κολλητοί και οι διαπλεκόμενοι διώχνουν τους επενδυτές. Ανοίγετε τα επαγγέλματα αλλά την πιο κλειστή κάστα δεν θέλετε να την ανοίξετε», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ έφερε και το παράδειγμα της εταιρείας Deutsche Aeolia, η οποία έχει καταθέσει, όπως είπε, 6 φορές φάκελο για επένδυση και δεν τής έχει δοθεί καμία απάντηση.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «να μην το παίζει Πόντιος Πιλάτος για την σταύρωση του ελληνικού λαού. Ο φυσικός και ηθικός αυτουργός για τον Γολγοθά που περνούν οι πολίτες είστε εσείς», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα