ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Στην Χώρα της Μυκόνου το πιο καλά κρυμμένο μυστικό είναι ένας τεράστιος καταπράσινος Κήπος (ο Δημοτικός Κήπος του Μελετόπουλου, που πνίγεται από φοίνικες, πεύκα και μοναδικά πανύψηλα είδη κάκτων) Απάγκιος από άνεμο και πάντα δροσερός (αν έχεις βρεθεί Αύγουστο στην Μύκονο ξέρεις γιατί μια όαση είναι απαραίτητη). Μέσα σε αυτό τον κήπο λειτουργεί o θερινός κινηματογράφος CINE MANTO που εύχεται καλό μήνα με την πρώτη προβολή της σεζόν.

Της Χαράς Ιωάννου

Στο CINE MANTO οι Μυκονιάτες και oι επισκέπτες του νησιού θα παρακολουθήσουν από 1η Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ταινίες πρώτης πανελλήνιας καλοκαιρινής προβολής, και παραγωγές που έσπασαν τα ταμεία τη σεζόν αλλά και πολλές παιδικές ταινίες και σινεφίλ αφιερώματα. Παράλληλα με το σινεμά στον Κήπο λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ το πιο δροσερό cafe του νησιού, με free Wi-Fi, ανοιχτό όλη την ημέρα. Ο Κήπος είναι ένας ιδανικός χώρος, στη διάθεση όποιου Μυκονιάτη ή επισκέπτη, θέλει να χαλαρώσει, να κάνει επαγγελματικές συγκεντρώσεις, φιλικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις (γενέθλια, βάφτιση, γάμος).

Φέτος θα φιλοξενηθούν Κήπο, δύο παιδικές παραστάσεις της Μάνιας Μαράτου, στις 5 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου. Στις 27 Ιουλίου στην μεγάλη οθόνη του CINE MANTO είστε όλοι καλεσμένοι μας να παρακολουθήσετε να γράφεται ιστορία,  ζωντανά, από το Λονδίνο: η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ για τους μεγάλους και 6 ευρώ για τα παιδιά, αλλά για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, προσφέρουμε μία ειδική κάρτα 14 προβολών με έκπτωση 35%.

Καλό καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα