Θρίαμβος με ανατροπή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Με τη…συνηθισμένη ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Αρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και παρέμεινε στο -6 από τον Ολυμπιακό μετά και το πέρας της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

H αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος του Βορρά υποτίμησε τον αντίπαλό του ο οποίος

παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα στην Τούμπα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις αφού ο Αρης αμύνθηκε αποτελεσματικά, στο δεύτερο όμως γράφτηκε η ιστορία όλου του ματς.

Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 59′ με το γκολ του Ουντόντζι παγώνοντας προσωρινά το γήπεδο και…ενεργοποιώντας τον Χουμπ Στέφενς ο οποίος έσπευσε να ρίξει στο παιχνίδι τον Στοχ. Μετά την προσθήκη του Σλοβάκου, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός και ισοφάρισε στο 72′ με τον Λούκας.

Μετά το γκολ αυτό η ψυχολογία του αγώνα άλλαξε άρδην και ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει. Η πίεση αυτό καρποφόρησε στο 80′ όταν ο Κλάους Αθανασιάδης έκανε το 2-1 ενώ ο Δικέφαλος κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ με τον Βούκιτς στην εκπνοή.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς (57′ Βούκιτς), Ολίσε (64′ Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68′ Λούκας)

Άρης: Διούδης, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κύργιας, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (18′ Νταμαρλής), Ηρακλής, Τάτος, Ουντότζι (82′ Ρένια), Μανιάς (70′ Σταυρόπουλος), Αγγελούδης

Keywords
Τυχαία Θέματα