ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΠΤΩΣΗ» ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Απάντηση στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έχει προνομιακή μεταχείριση από τη ΔΕΗ και πληρώνει μειωμένο τέλος ακινήτου για την κατοικία του έδωσε ο επιχειρηματίας Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Κάνει λόγο για δημοσίευμα «κατάπτυστης κακοήθειας», που υιοθετεί «άκριτα και επιπόλαια» τους ισχυρισμούς, περί ευνοϊκής αντιμετώπισης της ΔΕΗ

και αναφέρει ότι είναι υποχρεωτικά πελάτης μέσης τάσης, επειδή οι ανάγκες για την ηλεκτροδότηση της οικίας είναι μεγαλύτερες από 250 kVA.

«Η ΔΕΗ, για την ηλεκτροδότηση κατοικίας που οι ανάγκες του καταναλωτή είναι μεγαλύτερες από 250 kVA, υποχρεώνει τον καταναλωτή να γίνεται πελάτης μέσης τάσης και να κατασκευάζει με δικά του έξοδα υποσταθμό μέσης τάσης, πράγμα που συνέβη στη συγκεκριμένη κατοικία, όπου κατασκευάστηκε υποσταθμός 1.000kVA» αναφέρει σε ανακοίνωσή του και σημειώνει ότι ο υποσταθμός πέρασε με συμβολαιογραφική πράξη στην ιδιοκτησία της ΔΕΗ.

Όσον αφορά στην έκπτωση στο χαράτσι, δηλώνει: «Ως πελάτης μέσης τάσης, ο καταναλωτής έχει την ΙΔΙΑ χρεωστική αντιμετώπιση από τη ΔΕΗ, ανεξαρτήτως οικιακής, εμπορικής ή άλλης χρήσης με εξαίρεση τη βιομηχανική (μεταποίηση). Επομένως η χρέωση της κατανάλωσης μέσης ενέργειας από τη ΔΕΗ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι διαφορετική από την τρέχουσα, όπως αυτή εμφανίζεται στους λογαριασμούς της οικίας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα