Την παραίτηση Δένδια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη συζήτηση έχουν μονοπωλήσει όπως ήταν φυσικό, οι τρομοκρατικές δηλώσεις Δένδια, κατά τη χθεσινή παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον κ. Δένδια για όσα δήλωσε σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Πρετεντέρη. ‘Η θα πρέπει να ανακαλέσει ή να παραιτηθεί, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.Αναλυτικά,

«υπάρχει μείζον θέμα πολιτικής ανωμαλίας» είπε ο κ.Λαφαζάνης και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ.Δένδιας «δεν μπορεί να καταγγέλλει την Αξιωματική Αντιπολίτευση και την Δικαιοσύνη ως τρομοκράτες. Είναι προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δικαιοσύνης» είπε.

Αμέσως μετά ακολούθησε και έντονο φραστικό επεισόδιο του κ.Λαφαζάνη με τον βουλευτή της ΝΔ, κ.Ψυχάρη με αλληλοκατηγορίες για φασιστική νοοτροπία. Ο κ.Ψυχάρης απάντησε στον κ.Λαφαζάνη πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτηση Δένδια, να φέρει στη Βουλή πρόταση μομφής εναντίον του.

Η τοποθέτηση του κ. Ψυχάρη προκάλεσε το δηλητηριώδες σχόλιο του Στάθη Παναγούλη. «Δεν σου έβαλε καλό λαδάκι ο νονός σου ο Σταματόπουλος!», απευθύνθηκε στον Ανδρέα Ψυχάρη ο κ. Παναγούλης.

Δεν άργησε η απάντηση του Ανδρέα Ψυχάρη στην επίθεση που δέχθηκε από τον Στάθη Παναγούλη. «Εγώ δεν ξέρω για λάδια, για ουίσκια ούτε για μπαρμπούτια! Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα με κάποιον που μας απειλεί με λιντσάρισμα»!

«Δεν φταίει το παιδί που ο μπαμπάς του του πήγε τον υπουργό της χούντας να τον βαφτίσει», απάντησε ο Στάθης Παναγούλης και κατηγόρησε τον κ. Δένδια ότι δεν θα έκανε ούτε για αγροφύλακας στους Οθωνιούς!

Οι κόντρες δεν σταμάτησαν και όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πήρε εκ νέου το λόγο κατήγγειλε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφίμηση, υποστηρίζοντας ότι με δηλώσεις τους εμφανίζουν τον κ. Δένδια να προέρχεται από το εθνικιστικό ΕΝΕΚ. Μάλιστα, ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι οι ψευδείς αυτές πληροφορίες αναπαράγονται από τον ιστότοπο indymedia.

Keywords
Τυχαία Θέματα