Το μπάχαλο με τη Super League συνεχίζεται

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου με την 30ή αγωνιστική. Ο τελικός Κυπέλλου έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου και τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν μετά (15 Μαΐου), με αποτέλεσμα να ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η τελευταία ομάδα των πλέι οφ, που θα πάρει το «χειρότερο» ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League,

θα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι… μόλις 1,5 μήνα μετά το τέλος της σεζόν!

Βάσει των παραπάνω, στη λύση της διενέργειας των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου προσανατολίζεται και επισήμως η Superleague όπως διαφάνηκε στο ΔΣ της Πέμπτης.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή από την πλειοψηφία των ομάδων ενώ ο ΠΑΟΚ, άμεσα εμπλεκόμενος, εξέφρασε διαφορετική άποψη μέσω του Ζήση Βρύζα τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει κάνει το πλάνο της σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό.

Το θέμα παραπέμφθηκε για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή. Η Λίγκα θα ζητήσει να γίνει αποδεκτή η άποψη της πλειοψηφίας αν και το γεγονός ότι μειοψήφησε ο ΠΑΟΚ ίσως παίξει σημαντικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα