ΤΟ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο γήπεδο Καραϊσκάκη την επικίνδυνη Βοσνία (21:45, MEGA) του Τζέκο στο σημαντικότερο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες των ομάδων και τις μικρότητες και ας επικεντρωθούμε στο σημαντικό: αυτό είναι η νίκη επί της Βοσνίας απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21:45) και η διατήρηση της πρώτης θέσης.

Η Ελλάδα έχει δύο συνεχόμενους δύσκολους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

Κυπέλλου. Ο πρώτος είναι ο αποψινός με το μεγάλο συνδιεκδικητή της πρώτης θέσης του ομίλου και ο δεύτερος (εκτός έδρας) με τη Σλοβακία, η οποία βάσει εικόνας είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει τις δυσκολίες με τους εντυπωσιακούς μέχρι στιγμής Βόσνιους και «πονοκεφαλιάζει» για τους τραυματισμούς, ωστόσο παραμένει ήρεμος έχοντας στο μυαλό του το πλάνο για το αποψινό ματς. Αυτό θέλει την πιθανή χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, αφού είναι γνωστή η υπεροχή των αντιπάλων σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

Το ευχάριστο για τον Σάντος είναι ότι θα υπολογίζει τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά. ο αμυντικός της Μονακό χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ στο διπλό στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής για να καλυφθεί το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτογλου (βοηθός του Σάντος), Τοροσίδης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Νίνης, Γκέκας, Σαμαράς και Αθανασιάδης.

Με τους μπλε έπαιξαν οι Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Φωτάκης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα