Το Μαξίμου χαλάει το δάνειο στον Καμμένο

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ζητήσει δάνειο για την παροχή  70.000 ευρώ τον μήνα ως έξοδα κίνησης έναντι της χρηματοδότησης που πρέπει να λάβουν από τον κρατικό μηχανισμό.

Πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχολιάζοντας την ανακίνηση του θέματος και τις πληροφορίες που θέλουν το κόμμα να ζητάει το ποσό αυτό εν μέσω κρίσης

και τη στιγμή που ο οικονομικός Εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τους όρους χορήγησης δανείων σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία προκειμένου  να διερευνηθεί αν τα κόμματα πληρούν τις προϋποθέσεις του τραπεζικού δανεισμού, απαντούν ότι και λόγω της πολιτικής συγκυρίας η ανάδειξη του θέματος προέρχεται από το Μαξίμου.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι εις βάρος μας για να μας πνίξουν» δήλωσαν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα ο κ.Καμμένος απατώντας, για το ίδιο θέμα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έλεγε ότι «έχουμε κάνει αίτημα για την χρηματοδότηση του Απριλίου και περιμένουμε προκειμένου να ξεκινήσουμε συνέδριο και αλλά και τη συγκρότηση τωνπεριφερειακών οργανώσεων».

Επίσης, πάλι μέσω των social media, ο γραμματέας παραγωγικών και επιστημονικών φορέων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Αναγνωστάκος ανέφερε ότι  «η δανειακή σύμβαση των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. με την συγκεκριμένη τράπεζα έγινε με απόλυτη διαφάνεια και δεν αποτελεί πρόσθετο δανεισμό πέραν των όσων προβλέπονται στην κρατική επιχορήγηση, με εγγύηση της οποίας έγινε το δάνειο».

Με την ανακίνηση του θέματος αυτού  η  διοίκηση της Τράπεζας Αττικής με γραπτή της ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι έχει υποβληθεί αίτημα συνεργασίας με την τράπεζα σε διάφορους τομείς όπως της κίνησης κεφαλαίων, χρηματοδότησης για την διαμόρφωση γραφείων, κτιριακών εγκαταστάσεων κτλ, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το αίτημα βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης και πως μέχρι στιγμής το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έχει προς το παρόν εισπράξει κάποιο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα