«ΤΡΙΚΥΜΙΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΡΟΪΚΑΣ

Τα «έσπασε» με την τρόικα, σε συνάντησή του μαζί της, ο Ευ.Βενιζέλος, ζητώντας να μην περιμένουν από τον ίδιο να συναινέσει στη λήψη νέων μέτρων. Επί τάπητος αύριο όλα τα θέματα στη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις 17:00.

Μιλώντας μάλιστα αργότερα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «υπονομευμένη συνάντησή

του με την τρόικα», αφήνοντας προφανώς αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς είχε προηγηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους εκπροσώπους των δανειστών μας.

Για κίνηση υψηλού ρίσκου μιλούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους εκπροσώπους της τρόικα, τους παρουσίασε τα δέκα σημεία για την Οικονομία που πρότεινε και στους βουλευτές του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και την διαπραγμάτευση σε ανώτερο επίπεδο και όχι μαζί τους.

Επισήμως, πάντως, επέλεξε να μην κάνει γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων μαζί τους, με την Ιπποκράτους να παραπέμπει στην αυριανή συνάντηση των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, στις πέντε το απόγευμα.

Εκεί, ο κ.Βενιζέλος θα ενημερώσει αναλυτικά τους κ.κ.Σαμαρά και Κουβέλη για τη συνάντησή του με την τρόικα, εκτιμώντας πως εντωμεταξύ δεν πρέπει να ειπωθεί τίποτα περισσότερο, δεδομένου ότι η χώρα έχει ανάγκη από αρραγές εσωτερικό μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα