ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ UEFA ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η UEFA τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Europa League με τη Ραπίντ Βιένης στο γήπεδο της Τούμπας με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη με τριετή αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Η εισήγηση του εισαγγελέα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τα εκτεταμένα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης εντός

Τούμπας έγινε αποδεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, οπότε ο ΠΑΟΚ δέχεται ένα δυνατό χαστούκι κυρίως στα οικονομικά του. Η θεσσαλονικιά ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση μέσα στο επόμενο τριήμερο, πράγμα σχεδόν σίγουρο.

Αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί εις βάρος της Ραπίντ στους ομίλους του Europa League (την Πέμπτη 30/8 είναι η ρεβάνς στη Βιέννη), τότε θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα προκύψουν. Στην περίπτωση που αποκλειστεί, η ποινή θα αρχίσει να ισχύει από την επόμενη σεζόν και με την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ να έχει βγει ξανά στην Ευρώπη.

Αν οι οπαδοί του δικέφαλου του βορρά κάνουν φασαρίες ξανά μέσα στην επόμενη τριετία, τότε η ομάδα θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια στον αγώνα της Τούμπας τα ξεκίνησαν οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης, πετώντας φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αυτούς του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα