Βενιζέλος: Θα κάνει μεγάλο λάθος όποιος μας υποτιμήσει…

Έχοντας ήδη δώσει εντολή οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μην υπογράψουν την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως και έγινε, και έχοντας ανακοινώσει ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τον νόμο που θα την κυρώνει στη Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προγραμματίζει να έχει αύριο συνάντηση με αντιπροσωπεία

της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Την ίδα ώρα, στέλνει σαφές μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά ότι …το εννοεί. «Όλα όσα περιλαμβάνονται στις δύο σημερινές ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ τα εννοεί απολύτως και θα τα τηρήσει κατά κεραία», υποστήριξε λίγα λεπτά νωρίτερα, σε μία εκ των συσκέψεων που πραγματοποιούνται σήμερα στην Ιπποκράτους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα, προειδοποίησε ότι «θα κάνει μεγάλο πολιτικό λάθος όποιος υποτιμήσει αυτά που λέμε», φράση που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το τεταμένο κλίμα μεταξύ ΝΔ από την μία και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από την άλλη, θέτει με τον πλέον σαφή τρόπο πια ζήτημα συνοχής, αλλά και …αντοχής της.

Στο ΠΑΣΟΚ πάντως, ζητούν πέραν από τη σύγκληση συμβουλίου αρχηγών για το θέμα, την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την παύση από απόψε του σήματος της ΕΡΤ. Δηλώνουν δε, έτοιμοι για …κλιμάκωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα