ΒΡΥΖΑΣ: ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Ο Ζήσης Βρύζας υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε στίγμα των λύσεων που προτείνει και τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Ιδού οι κυριότερες δηλώσεις του: «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος, μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Κάθε 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δύο είναι οι λόγοι που υπάρχει τώρα αυτό. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε την τελευταία τετραετία, επαναλαμβάνω, όμως,

ότι έγινε πολύ σοβαρή δουλειά. Υπήρχαν κομμάτια, πάντως, όπως το εμπορικό που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε και δεν υπήρχε στρατηγική για μεγάλες επενδύσεις όπως το αθλητικό κέντρο.

»Ολα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική συγκυρία, την αύξηση της φορολογίας και το fair play μας έφεραν σε αυτή την θέση. Ο ΠΑΟΚ θυσίασε παίκτες για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του μέχρι τις 31/12. Αυτό επιβάλλει, όμως, το fair play. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δώσουμε την μάχη μας μέχρι 30/6. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει για στήριξη. Εγώ πρέπει να του μιλήσω αληθινά. Πλέον υπάρχουν δύο δρόμοι. Της συσπείρωσης και της απαξίωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή τη μάχη θα την δώσω.

»Η απογοήτευση του κόσμου είναι λογική. Οταν από κάποιον στερείς την ποιότητα, πειράζει τον καθένα. Εγώ πρέπει να μεταφέρω την τωρινή κατάσταση. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και να είναι δίπλα μας.

»Δεν ρίχνω μομφή για κανέναν. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας που είχε. Επρεπε να γίνουν αλλαγές στην εποχή της ευμάρειας. Τα έχω πει και στον Ζαγοράκη. Ο οικονομικός διευθυντής στις 2 Μαϊου θα αρχίσει να δουλεύει. Πιστεύω η διαφάνεια είναι σημαντική. Εγώ θα πρέπει να κάνω ότι πρέπει να κάνω για να προστατέψω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

»Αυτή την στιγμή έχουμε τριγμούς σε όλες τις διαδικασίες, όπως αυτό γίνεται και στις σκέψεις των οπαδών μας. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Αν γίνουν αυτά η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Ο τρόπος λειτουργίας είναι ο πιο σημαντικός.

»Στην τελευταία γενική συνέλευση αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση. Πάντως, η διαφάνεια δεν σημαίνει και ξεβράκωμα. Θα πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε την ομάδα. Γίνονται όλες οι διαδικασίες για να πάρουμε την αδειοδότηση.

»Ο Μπόλονι έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και δεν τίθεται θέμα προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα