ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Οι σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του μήνα υποδέχονται με τον ιδανικό τρόπο τους Αθηναίους πίσω στο κλεινόν άστυ.  Από τους Dead can Dance μέχρι την Μονσερά Καμπαγιέ κι από τους Red hot chily peppers έως την φαντασμαγορία της Alegria…


02/09: IMANY

Ποιος είπε ότι τα µοντέλα είναι άνθρωποι ρηχοί, χωρίς ευαισθησίες, που ζουν και αναπνέουν αποκλειστικά για το φαίνεσθαι; Η Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγµατικό

όνοµά της Imany, τα µοναχικά βράδια της στα δωµάτια των ξενοδοχείων δεν ασχολούνταν µόνο µε τη ζυγαριά και τον καθρέφτη της, αλλά και µε τη µεγάλη -κρυφή ως τότε- αγάπη της: τη µουσική. Ώσπου κουράστηκε. Άφησε την πασαρέλα και τη Νέα Υόρκη και µετοίκησε στο Παρίσι. Με µια βαλίτσα που περιείχε φωτογραφίες, ένα εντυπωσιακό book και έξι τραγούδια σε ένα demo. Οι µικρές συναυλίες που άρχισε να δίνει δεν άργησαν να γίνουν κοινό µυστικό. Η Nadia αναβαπτίστηκε σε Imany, όνοµα σηµαδιακό µια και στα σουαχίλι µεταφράζεται ως πίστη, και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Αν έκανε καλά, θα το επιβεβαιώσετε στις 2 Σεπτεµβρίου στην Τεχνόπολη.

03/06: ALEGRIA

Ίσως η πιο πολυαναμενόμενη παράσταση του φετινού φθινοπώρου. Το περίφημο Τσίρκο του Ήλιου έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να παρουσιάσει ένα υπερθέαμα που έχουν παρακολουθήσει εκστατικοί εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Και ο μόνο ο τίτλος «Alegria», δηλαδή χαρά, ευφορία, αγαλλίαση, αρκεί για νιώσουμε ήδη καλύτερα. Οι ιδιότυποι τσιρκολάνοι έρχονται από τις 03 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

03/09: ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ένας suis generis καλλιτέχνης, μια κατηγορία από μόνος του, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την κεντρική συναυλία του στο κλεινόν άστυ. Σεμνός, ταλαντούχος, αφοσιωμένος στη μουσική αλλά και πιστός στο κοινό του ο αγαπημένος τραγουδοποιός προσδιορίζει από την αρχή την έννοια της συναυλίας.

04/09: ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ BADMINTON

Τα διήμερα που αγαπήσαμε στην αρχή του καλοκαιριού στην αυλή του θεάτρου Badminton επιστρέφουν με ένα αξιοζήλευτο ρόστερ καλλιτεχνών. Νότης Μαυρουδής (04&05/09), Ορφέας Περίδης (06/09), Μπάμπης Τσέρτος (07&08/09), Γιώργος Καζαντζής (11&12/09), Μελίνα Τανάγρη (13&20/09), Νίκος Ξυδάκης (14&15/09), Σαβίνα Γιαννάτου (18&19/09) και Γιάννης Σπανός (21&22/09) θα κάνουν με τις μελωδίες τους τουλάχιστον ανεκτές τις πρώτες νύχτες του φθινοπώρου, αν όχι υπέροχες.

04/09: RED HOT CHILI PEPPERS

Το ελληνικό κοινό περιμένει χρόνια να τους δει live. Στις 04/09 έρχεται η στιγμή να δικαιωθεί αφού οι «ασεβείς» τύποι –όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν από το τρίπτυχο sex, drugs & rock’n’roll- από την Καλιφόρνια έρχονται επιτέλους στην Αθήνα. Με επικεφαλής τους τον Anthony Kiedis και υλικό από το τελευταίο άλμπουμ τους «I’m with you» καταφθάνουν στο ΟΑΚΑ για να αποδείξουν πως «οι πιπεριές καίνε ακόμη».

05/09: ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Η κατάληξη της εξαντλητικής θερινής περιοδείας της γίνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίνων. Την έχουν

Keywords
Τυχαία Θέματα