ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ένας καταιγιστικός Λεβαδειακός ξέσπασε στον Πανιώνιο τον οποίο συνέτριψε 3-0 για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τη νίκη που θα του έδινε ώθηση για τη συνέχεια έψαχνε ο Λεβαδειακός και τη βρήκε απέναντι στον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έβαλε τρία γκολ στους «κυανέρυθρους» και με το δίκαιο 3-0 πήρε την πρώτη του εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Ολα άρχισαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο

δεκάλεπτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Αρχικά ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στο 9ο ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0.

Το… πάρτι του Λεβαδειακού συνεχίστηκε και στο 17′ όταν ο Ζησόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πανιώνιος με τρία γκολ στην πλάτη προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά, αλλά οι «πράσινοι» διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους σκορ και πήραν το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Μάρτινς (71′ Μαχαίρας), Πόι (84′ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (87′ Κουτσόπουλος).

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33′ Μιλοβάνοβιτς), Ντούνης (57′ Καμπάνταης), Μενδρινός, Αραβίδης (46′ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα