«Υπάρχουν κατασκευαστές ενόχων στο ΣΔΟΕ»

Παράλληλα, σε ηλεκτρονικό μήνυμα του εγκαλεί τόσο τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για την επιλογή των επικεφαλής, που ο ίδιος έχει τοποθετήσει στον κρατικό μηχανισμό.

Σε ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στέλνει σκληρό μήνυμα για τους «κατασκευαστές ενόχων του ΣΔΟΕ και στο μήνυμά του επισημαίνει: «Οι κατ’ επιλογήν και κατ εξακολούθηση κατασκευαστές ενόχων του ΣΔΟΕ,

χτύπησαν και πάλι. Η σπίλωση, η συκοφαντία, η ανευθυνότητα, γίνεται προσπάθεια να περάσει απαρατήρητη», για να προσθέσει: «Οι κατ’ εξακολούθηση, εργολαβο-κορλεόνηδες, οι στησιματίες, με δήθεν καταγγελίες, που μπορεί να στήνουν και οι ίδιοι, προσπαθούν να την περάσουν λάθρα».

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης απευθυνόμενος στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη τον καλεί να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που κατέθεσαν ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι στην λίστα Λαγκάρντ. Διερωτάται, μάλιστα, πως διέρρευσε η καταγγελία. Αφήνει δε υπόνοιες ότι και ο οικονομικός εισαγγελέας συμμετέχει στην κατασκευή ενόχων.

Στο κλείσιμο του μηνύματός του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης εγκαλεί και τον Πρωθυπουργό και υποστηρίζει ότι έχει ευθύνες «με τους κομπογιαννίτες, βυσσοδομείς εργολάβους κατασκευαστές ενόχων, που έχετε παράσχει ομπρέλα εμπιστοσύνης και προστασίας», για να καταλήξει: «Στείλτε τους από κει που τους φέρατε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα