ΖΑΡΝΤΙΜ: «ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ»

Ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν έβαλε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Aναλυτικά είπε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα από

τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Οι δυνατότητές μας και ο στόχος μας είναι υψηλός. Παρά τα όσα γίνονται στην Ελλάδα έχουμε την δυνατότητα να πάμε ψηλά. Θα ήθελα να πω δύο λέξεις για τους οπαδούς που μας στηρίζουν: Όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να πάμε ψηλά την ομάδα.

Έχω δει αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτές τις 7 εβδομάδες θέλω να γνωρίσω πάρα πολύ καλά την ομάδα, γιατί αυτή την περίοδο θα πάρουμε και τις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μοντέλο και πως θα είναι η ομάδα. Με τον κύριο Σάντος έχουμε έρθει σε επαφή, περιμένω να τελειώσει το Euro και σίγουρα όταν έρθει θα βρεθούμε και θα συζητήσουμε πολλά πράγματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω η ομάδα να βασίζεται μόνο σε Πορτογάλους. Θέλω να έχω καλούς παίκτες κι ας μην είναι Πορτογάλοι. Θέλω ποιοτικούς παίκτες που θα φτιάξουν και θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Το πόσοι καινούργοι παίκτες θα έρθουν δεν ξέρω ακόμα, αλλά 24-25 παίκτες είναι ιδανικός αριθμός για μένα, γιατί θέλω ακόμα και τα άτομα της ακαδημίας να έχουν ευκαιρία αφού αποτελούν τη συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε στον Ολυμπιακό.

Το ότι ο πήχης είναι ψηλά μας δίνει επιπλέον ώθηση. Πάντα στην καριέρα μου έβρισκα προκλήσεις και πάντα προσπαθούσα να κάνω άλματα κάθε φορά. Αυτά που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε με νίκες, να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι και να τους πετύχουμε.

Δεν έχει σημασία να μιλάμε για το παρελθόν και για τον προηγούμενο προπονητή. Το σημαντικό είναι πως θα προσπαθήσω να είμαι σε επαφή με τον Βαλβέρδε για να μου πει για την τωρινή κατάσταση του Ολυμπιακού.

Οι στόχοι είναι διαφορετικοί γιατί και οι ομάδες είναι διαφορετικές από τη φύση τους. Στην αρχή στην Μπράγκα είχαμε στόχο να φτάσουμε στους 4 πρώτους και καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση, ενώ ο στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να περάσουμε τους αγώνες στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτές τις δύο ομάδες, γιατί είναι διαφορετικές και έχουν άλλους στόχους. Βλέπω ότι εμείς θέλουμε να δουλέψουμε και να πάμε μπροστά. Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε και αυτό μας κάνει πιο φιλόδοξους και βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα