ΖΗΓΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…

Πολεμική ατμόσφαιρα έχει προκαλέσει η συμπληρωματική απολογία Ζήγρα, η αξιοπιστία του οποίου αμφισβητείται από όλους τους κατηγορούμενους που έχουν μέχρι σήμερα τοποθετηθεί, αλλά και από πρόσωπα που ενοχοποιεί ο φερόμενος ως ταμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όσο και η Βίκυ Σταμάτη μελετούν σειρά

σειρά την απολογία Ζήγρα και ετοιμάζονται να καθορίσουν τις επόμενες νόμιμες ενέργειές τους. Δεν αποκλείεται να προσφύγουν σε ποινικό και αστικό επίπεδο εναντίον του Ν. Ζήγρα που με την κίνησή του αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και επανέφερε την «υπόθεση Τσοχατζόπουλου» στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος πάντως, είχε προβλέψει τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η απολογία του, καθώς μέσα από αυτή για πρώτη φορά δένονται σημαντικά κομμάτια της κατηγορίας, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πραγματικός δικαιούχος των υπεράκτιων εταιρειών μέσα από τις οποίες πέρασαν εκατομμύρια δολάρια, που προέρχονταν από μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα,.

Προφανώς ο Νίκος Ζήγρας ήταν προετοιμασμένος για την επίθεση που θα δεχόταν , λένε νομικοί . Από την πλευρά τους δικαστικοί κύκλοι εμφανίζονται ενοχλημένοι για όλα όσα ακούγονται από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να … διασκεδάσουν την ομολογία Ζήγρα κάνουν λόγο για δήθεν συναλλαγή του με τη δικαιοσύνη.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας εκτός από τον ίδιο και την ομάδα των νέων δικηγόρων του δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν – παρά μόνο να εικάζουν – τί ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει στάση λίγο πριν το τέλος της ανάκρισης και να αποφασίσει να σπάσει τη σιωπή του. Για το μόνο που όλοι συμφωνούν είναι ότι και αυτή η επιλογή του είναι και νόμιμη και δικονομική.

Αν ο Νίκος Ζήγρας ,ο οποίος με τη σιωπή του κάλυψε τους συγκατηγορουμένους του στην πρώτη φάση της ανάκρισης, βρεθεί απέναντί τους σε κάποιες αίθουσες , θα το δείξει το μέλλον. Μέχρι τότε, οι γέφυρες που υπήρχαν μεταξύ τους έχουν πια κοπεί και δεσμοί εμπιστοσύνης ανήκουν στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα