ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Κονσεϊσάο απομακρύνεται, ο Σουμ έχει πει το «ναι», ο Λίνεν διαπραγματεύεται, ο Αναστασίου το σκέφτεται και ο Χάβος περιμένει. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ που επί 12 μέρες ψάχνει τον επόμενο προπονητή.

Αν πιστέψουμε τα όσα λέει δεξιά και αριστερά ο Ανδρέας Δημητρέλος, τότε σήμερα η ΑΕΚ θα έχει προπονητή. Μετράμε ήδη 12 μέρες και η Ενωση δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη

του Βαγγέλη Βλάχου και όπως φαίνεται αυτός δεν θα είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Παρά τη θέληση του Πορτογάλου τεχνικού να αποχωρήσει από την Ολιανένσε και να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας έχει αντίθετη άποψη.

Ο Σόουζα ζητά 200.000 ευρώ σε δόσεις, η ΑΕΚ δίνει το πολύ 120.000 σε βάθος χρόνου και πλέον είναι ελάχιστες έως μηδαμινές οι πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα. Εκτός αν Κονσεϊσάο, ο οποίος δεν το παρατά και παλεύει έως τέλους, αλλάξει τα δεδομένα

Πάντως, ο Ανδρέας Δημητρέλος ήδη έχει αρχίσει τις επαφές με άλλους προπονητές με στόχο να κλείσει τον επόμενο της ΑΕΚ σήμερα. Συναντήθηκε και μίλησε με τον μάνατζερ του Γιάννη Αναστασίου, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ίδιο, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία. Επίσης, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Γιτζάκ Σουμ και Έβαλντ Λίνεν, αμφότεροι με θητεία στην Ελλάδα. Ο πρώτος στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και ο δεύτερος σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Σουμ υπάρχει συμφωνία, αφού ο ίδιος εξ αρχής ήταν θετικός στο να αναλάβει την ΑΕΚ και ουσιαστικά είχε αυτοπροταθεί. Ο Δημητρέλος, όμως, έχει ρίξει το βάρος στον Λίνεν ελπίζοντας ότι θα του αποσπάσει τη θετική απάντηση.

Επίσης, μέσα στους πολλούς προπονητές που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας. Πρόκειται για τον 49χρονο Ιταλό, Τζουζέπε Γκαλντερίζι, ο οποίος έχει θητείες σε μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας, όπως για παράδειγμα οι Αβελίνο, Πεσκάρα και Τριεστίνα. Ωστόσο τούτη τη στιγμή δεν φαίνεται να απασχολεί, αφού ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει ρίξει στις παραπάνω περιπτώσεις.

Τέλος, όσον αφορά στον Μίλινκο Πάντιτς, αποτελεί οριστικά παρελθόν, αφού οι εγγυήσεις που ζητούσε δεν μπορούσαν να δοθούν από την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα