ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε 78-76 την Καντού στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Το εύκολο βράδυ που περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καντού δεν ήρθε ποτέ. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεινοπάθησε να κερδίσει με 78-76 στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος

του αγώνα ήταν, δίχως αμφιβολία, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος γέμισε τα αντίπαλα καλάθια. Επίσης, κρίσιμους πόντους όταν οι Ιταλοί πίεζαν έδωσε ο Πάνκο, ενώ ο Μασιούλις πέτυχε το τρίποντο που «κλείδωσε» τον αγώνα.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο είδαμε έναν Παναθηναϊκό με κακή άμυνα, μία Καντού να βάζει το ένα τρίποντο μετά το άλλο και τον Διαμαντίδη να… ξυπνά τον Παναθηναϊκό μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε.

Πλέον, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο δευτεριάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 44-43, 61-55, 78-76

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 4, Πάνκο 6, Ματσιούλις 10, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς11, Λάσμε, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 12, Κίτσεν 6, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σχορτσανίτης 19

Καντού (Τρανκιέρι): Κούντλατσεκ, Αμπάς, Σέκιτς 1, Σμιθ 4, Μαρκοισβίλι 17, Λέουζεν 3. Ματσαρίνο 6, Μπρουκς 9, Σεσίνι 10, Ταμπού 7, Αραντόρι 17, Κούζιν

Keywords
Τυχαία Θέματα