"Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ"

20:40 8/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Η νεαρή “μούσα” του Φοίβου, Ελισάβετ Σπανού, μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ.

Η συνένεντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, Movies &Stars, θα προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ στο MTV και αναμένεται να συζητηθεί,

καθώς η τραγουδίστρια μιλά με χαρακτηριστική ωμότητα για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο, αποκαλώντας την “ένα παλτουδάκι για το χειμώνα”!

Η νεαρή “μούσα” του Φοίβου, Ελισάβετ Σπανού, μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ.

Η συνένεντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, Movies &Stars, θα προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ στο MTV και αναμένεται να συζητηθεί, καθώς η τραγουδίστρια μιλά με χαρακτηριστική ωμότητα για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο, αποκαλώντας την “ένα παλτουδάκι για το χειμώνα”!

"Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε το ότι μία κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και που θα οδηγήσει, τη φορούσα παλτό, είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα.. Μα, ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δυο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου;"

Στη συνέχεια, η Ελισάβετ εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη για τον βαθμό που το όνομά της έχει συνδεθεί με τον Αντώνη Σρόιτερ. “Δεν μου αρέσει να είμαι η κυρία του κυρίου. Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ. Καλύτερα να λένε το κορίτσι του Μάη! Είμαι η Ελισάβετ Σπανού. Δεν στραβώνω με ερωτήσεις γενικώς. Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ όμως στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Aμαν πια, έχουμε χωρίσει 4 μήνες!", είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα