ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ : Αποκαλύπτει γιατί σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα

Τον λόγο για τον οποίο σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα ανέφερε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι αυτό που τον τρομάζει και εξηγεί γιατί θέλει να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τον λόγο για τον οποίο σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα ανέφερε

σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι αυτό που τον τρομάζει και εξηγεί γιατί θέλει να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Λοιπόν» υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Με αγχώνει αυτή η κατάσταση  στην Ελλάδα και νιώθω πολλές φορές παρανοϊκός όταν βλέπω ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν. Εγώ έχω μια διέξοδο να φύγω στο εξωτερικό επειδή η γυναίκα μου είναι από την Αμερική, και δεν το κάνω. Υπάρχει όμως σαν σκέψη στο μυαλό μου. Ασχολούμαι με πράγματα τα οποία είναι ευκαιριακά, όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, και είναι πολύ εύκολο να μείνεις στα αζήτητα. Οπότε, όσο συνεχίζω να υπάρχω στα πράγματα, θα μείνω εδώ και θα το παλέψω, έστω και με στοιχειώδεις απολαβές, γιατί είναι κάτι που μου αρέσει. Αν όμως κάποια στιγμή δω ότι δεν υπάρχει ζήτηση, δεν θα το δω και πολύ συναισθηματικά γιατί το ενδιαφέρον μου πια και η σκέψη μου είναι στην κόρη μου, οπότε θα κοιτάξω να της προσφέρω κάτι καλύτερο».

Γιώργος Λιανός
Keywords
Τυχαία Θέματα