ΚΟΜΟΤΗΝΗ : Η αντίδραση του Υπ. Υγείας για τον 49χρόνο υπέρβαρο

Την αντίδραση του Υπουργείου Υγείας προκάλεσαν τα ρεπορτάζ για τον 49χρόνο Σερήφ από την Κομοτηνή που ζυγίζει σχεδόν 400 κιλά και βρίσκεται καθηλωμένος εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο 49χρόνος στην κάμερα του ThrakiToday.com αισθάνεται πλήρως εγκαταλειμμένος από την ελληνική πολιτεία, ζητώντας απεγνωσμένα να του επαναχορηγηθεί η σύνταξη που του χορηγούσαν και η οποία σταμάτησε εδώ και 4 μήνες, ενώ παράλληλα ζητά βοήθεια για να

χάσει τα περιττά κιλά του και να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, καθώς ζει σήμερα με τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης.

Την αντίδραση του Υπουργείου Υγείας προκάλεσαν τα ρεπορτάζ για τον 49χρόνο Σερήφ από την Κομοτηνή που ζυγίζει σχεδόν 400 κιλά και βρίσκεται καθηλωμένος εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο 49χρόνος στην κάμερα του ThrakiToday.com αισθάνεται πλήρως εγκαταλειμμένος από την ελληνική πολιτεία, ζητώντας απεγνωσμένα να του επαναχορηγηθεί η σύνταξη που του χορηγούσαν και η οποία σταμάτησε εδώ και 4 μήνες, ενώ παράλληλα ζητά βοήθεια για να χάσει τα περιττά κιλά του και να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, καθώς ζει σήμερα με τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης.

Το radar.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Υπουργείο Υγείας και τους ενημερώσαμε σχετικά με το θέμα, όπως και για τις προθέσεις Τούρκων κυβερνητικών που βρίσκονται στη Θράκη να εκμεταλλευθούν το δράμα του 49χρονου για επικοινωνιακή προπαγάνδα της Άγκυρας.

Η αντίδραση του Υπουργείου ήταν άμεση: Σε επικοινωνία συμβούλου του Υπουργού Υγείας με το ThrakiToday.com, που ανέδειξε το θέμα, έγινε γνωστό ότι με αίτημά του το υπουργείο απευθύνθηκε στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, ζητώντας πληροφορίες αναφορικά με το εάν έχει προσφερθεί βοήθεια στον 49χρόνο.

Σε απάντησή του, ο διοικητής του Σισμανόγλειου επισημαίνει πως δύο φόρες μέχρι και σήμερα έχει προσφερθεί βοήθεια στον 49χρόνο από το Νοσοκομείο, όπου την πρώτη φορά νοσηλεύτηκε και του χορηγήθηκε αγωγή με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η υγεία του, ενώ τη δεύτερη φορά ο ίδιος αρνήθηκε τη βοήθεια του νοσοκομείου, όπως ισχυρίζεται ο διοικητής, και εκ τότε δεν υπήρξε καμία όχληση προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής από τον 49χρόνο.

Αναλυτικά στην επιστολή-απάντηση του ο διοικητής αναφέρει:

«Ο περί ου ο λόγος υπέρβαρος (370 Kg) Σερήφ Ογλού, κάτοικος Ηφαίστου του δήμου Κομοτηνής νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Κομοτηνής προς έτους σε μονόκλινο θάλαμο, λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσίαζε.

Διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού η οποία αντιμετωπίστηκε φαρμακευτικά.

Εξήλθε μετά 4ήμερο με βελτίωση της υγείας του.

Προ διμήνου, ειδοποιηθήκαμε από τους συγγενείς του ότι παρουσίασε εξανθήματα σε όλο του το σώμα. Αμέσως κινήθηκε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου και ιατρός σε κατ’ οίκον εξέταση, λόγω της αδυναμίας του ασθενούς να κινηθεί.

Διαγνώστηκε αλλεργία, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα