ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ : Αρθρογραφεί για ιατρικά θέματα

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει την ειδικότητά της ως γενική χειρουργός και χειρουργός του μαστού, "φιλοξένησε" άρθρο της στη στήλη «Υγεία» του περιοδικού Hello.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", η Νατασα Παζαϊτη Καραμανλή μέσα από το κείμενο της ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους μία γυναίκα μπορεί να περιορίσει τις πιθανότητες να νοσήσει στο μαστό. Μάλιστα υπέγραψε το άρθρο της με το πατρικό της επίθετο.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει την ειδικότητά της ως γενική

χειρουργός και χειρουργός του μαστού, "φιλοξένησε" άρθρο της στη στήλη «Υγεία» του περιοδικού Hello.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή μέσα από το κείμενο της ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους μία γυναίκα μπορεί να περιορίσει τις πιθανότητες να νοσήσει στο μαστό. Μάλιστα υπέγραψε το άρθρο της με το πατρικό της επίθετο.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της ως χειρουργού, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της στο αντικείμενο της χειρουργικής μαστού ενώ αργότερα εντάχθηκε στο επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας Μαστού της Α' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο". Η ίδια επισκέπτεται το νοσοκομείο δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα, βλέποντας ασθενείς και διενεργώντας εξετάσεις.

Νατάσα ΠαζαΐτηΝατάσα Καραμανλή
Keywords
Τυχαία Θέματα