ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Αυτός είναι ο Πακιστανός "δράκος" της Πάρου

Το πρόσωπο του ανθρώπου που παραδέχτηκε ότι κακοποίησε με βιαιότητα τη 15χρονη κοπέλα που αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Το έγκλημα που συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει το Πανελλήνιο για την ένταση της βίας απέναντι σε ένα ανήλικο κορίτσι έγινε από το νεαρό αυτό Πακιστανό ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία με κατεβασμένο το κεφάλι.

Το πρόσωπο του ανθρώπου που παραδέχτηκε ότι κακοποίησε με βιαιότητα τη 15χρονη κοπέλα που αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Το έγκλημα που συγκλόνισε και εξακολουθεί

να συγκλονίζει το Πανελλήνιο για την ένταση της βίας απέναντι σε ένα ανήλικο κορίτσι έγινε από το νεαρό αυτό Πακιστανό ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία με κατεβασμένο το κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Ιουλίου στην Πάρο, όπου είχαν πάει διακοπές η μητέρα με τις δύο κόρες της.

Κάποια στιγμή η 15χρονη έφυγε λέγοντας ότι θα πάει μια βόλτα.

Αργούσε όμως να επιστρέψει και η μητέρα της άρχισε να την αναζητά για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να την βρει αιμόφυρτη πάνω στα βράχια.

Η κοπέλα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αττικόν Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και μέχρι και σήμερα η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι Αρχές μέσα σε λίγες μέρες έφτασαν στα ίχνη του 21χρονου Πακιστανού ο οποίος σόκαρε την κοινή γνώμη με την κυνική ομολογία του. 

Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα