ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ : Άνοιξε οίκο ανοχής για να βγάλει τα έξοδα

11:40 2/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 στο άθλημα του τάε κβο ντο χωρίς να κερδίσει κάποιο μετάλλιο.

Παρόλα αυτά, ο Λόγκαν Κάμπελ (Logan Campbell) από τη Νέα Ζηλανδία δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα του, αλλά μεγάλο του εμπόδιο ήταν το κόστος.

Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Πεκίνου το 2008 στο άθλημα του τάε κβο ντο χωρίς να κερδίσει κάποιο μετάλλιο.

Παρόλα αυτά, ο Λόγκαν Κάμπελ (Logan Campbell) από τη Νέα Ζηλανδία δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα του, αλλά μεγάλο του εμπόδιο ήταν το κόστος.

Στην προηγούμενη Ολυμπιάδα ξόδεψε 120.000 δολάρια και δεν μπορούσε πλέον να επιβαρύνει τους γονείς του.

Για αυτό έκανε τη δική του επιχείρηση προκειμένου να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Μόνο που επέλεξε να ανοίξει έναν οίκο ανοχής.

Και μπορεί σε μας να φαίνεται παράξενο, στη Νέα Ζηλανδία όμως οι οίκοι ανοχής είναι καθόλα νόμιμοι και η πορνεία είναι επιλογή και όχι ανάγκη. η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του, του έστειλε επιστολή, με την οποία του ζητούσε να διακόψει κάθε σχέση με τη νέα επιχείρησή του, διότι η δουλειά του δεν συμβάδιζε με το ολυμπιακό ιδεώδες.

Εκείνος, χωρίς ίχνος ντροπής για το μέσο που στην προκειμένη περίπτωση θα αγίαζε τον σκοπό του, και γνώστης της πραγματικότητας στην πατρίδα του, όπου η πορνεία είναι επιλογή και όχι ανάγκη, μάζεψε το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής του (200.000 δολάρια) και πούλησε την επιχείρησή του το 2011.

Σήμερα, βρίσκεται στο Λονδίνο και υπογράμμισε στους δημοσιογράφους πως, "πούλησα τον οίκο ανοχής και δεν θέλω να συζητάω άλλο το θέμα".

Λόγκαν ΚάμπελΟλυμπιακοί Αγώνες
Keywords
Τυχαία Θέματα