ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς να φτιάξετε σκορδαλιά

Η ελληνική παράδοση επιβάλει το μεσημεριανό τραπέζι της 25ης Μαρτίου να αποτελείται από μπακαλιάρο που συνοδεύεται με την παραδοσιακή σκορδαλιά.

Γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένας συνοδευτικό πιάτο στην ελληνική κουζίνα το οποίο φτιάχνεται αναμιγνύοντας λιωμένο σκόρδο με μια παχύρρευστη βάση ή οποία μπορεί να είναι πουρές πατάτας, καρύδια, αμύγδαλα ή βρεγμένο μπαγιάτικο ψωμί.

Συνταγές
Keywords
Τυχαία Θέματα