ΣΑΝΝΥ ΜΠΑΛΤΖΗ : Τόπλες στο εξώφυλλο του Inked

Η Σάννυ Μπαλτζή έχει αφήσει την δική της σφραγίδα στην εγχώρια ροκ σκηνή αλλά και στα ανδρικά μυαλά, ως το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ.

Είναι σίγουρα μια ανατρεπτική προσωπικότητα. Η λέξη σύμβαση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της και όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Inked “ήταν μεγάλος τσαμπουκάς εκείνη την εποχή για μια κοπέλα να έχει tattoo και μάλιστα σε εμφανές σημείο”.

Η Σάννυ Μπαλτζή έχει αφήσει την δική της σφραγίδα στην εγχώρια ροκ σκηνή αλλά και στα ανδρικά μυαλά, ως το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ.

Είναι σίγουρα μια ανατρεπτική προσωπικότητα. Η λέξη σύμβαση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της και όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Inked “ήταν μεγάλος τσαμπουκάς εκείνη την εποχή για μια κοπέλα να έχει tattoo και μάλιστα σε εμφανές σημείο”.

Η στιχουργός και συνθέτης αποκάλυψε ότι το πρώτο της tattoo (ένας ήλιος) το ονειρεύτηκε. Και ήθελε σε όλη της τη ζωή να την ακλουθεί.

Στην ερώτηση πώς μια καλλιτέχνης που έχει χαρακτηριστεί “αιρετική” από πολλούς βρέθηκε σε μια μεσημεριανή εκπομπή, η οποία από κάποιους θεωρείται ακόμα και trash, απαντά:

“Το trash είναι μια πολύ σχετική έννοια. Μπορεί να το βρεις ακόμα και σε πράγματα που εξ όψεως φαντάζουν σοβαρά. Όπως και να έχει, αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου! Είμαι πολύ μοναχικός και εσωστρεφής άνθρωπος, κάποιες φορές βγαίνω από το καβούκι μου και κάνω μια τρέλα είτε από περιέργεια είτε από ανάγκη, αλλά μετά επιστρέφω και πάλι στη φυσική μου κατάσταση”.

Η Σάννυ μίλησε και για το πως βιώνει την οικονομική κατάσταση:

“Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι φτωχοί άνθρωποι, οι μικρομεσαίοι, είναι αυτοί που πλήττονται όπως πάντα, αυτοί που οδηγούνται όλο και πιο βαθιά στη ανέχεια. (...) Η οικονομική κρίση ήρθε σε μια ευλογημένη εποχή για εμένα, όταν ήδη συνειδητά είχα γίνει πιο ολιγαρκής. Η ασυδοσία γύρω μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Χαίρομαι πια με απλά πράγματα, είναι μια καλή στιγμή για όλους μας να...γνωριστούμε από την αρχή...”

Σάννυ Μπαλτζή
Keywords
Τυχαία Θέματα