Σοκαριστική εξομολόγηση ιερόδουλης

10:25 5/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Γροθιά στο στομάχι είναι τα στοιχεία που αναφέρει σε συνέντευξή της ιερόδουλη από την Κρήτη.

Οικογενειάρχες, έφηβοι, Τσιγγάνοι, Πακιστανοί, άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων είναι οι πελάτες των οίκων ανοχής στο Ηράκλειο, που πληρώνουν 30 ευρώ για να κάνουν σεξ για 10 λεπτά και να ικανοποιήσουν όλες τις… ιδιαίτερες ορέξεις τους, ενω δεν είναι λίγοι όσοι ζητούν σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Γροθιά στο στομάχι είναι τα στοιχεία που αναφέρει σε συνέντευξή της ιερόδουλη από την Κρήτη. Οικογενειάρχες, έφηβοι, Τσιγγάνοι, Πακιστανοί, άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων είναι οι πελάτες των οίκων ανοχής στο Ηράκλειο, που πληρώνουν 30 ευρώ για να κάνουν σεξ για 10 λεπτά και να ικανοποιήσουν όλες τις… ιδιαίτερες ορέξεις τους, ενω δεν είναι λίγοι όσοι ζητούν σεξ χωρίς προφυλακτικό. 

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Ηράκλειο εδώ και περίπου 14 χρόνια, μίλησε στην «Πατρίδα» για όλα όσα έχει ζήσει και για την απόφασή της να γίνει πόρνη. «Έβγαλα πολλά χρήματα», λέει, «αλλά αυτή την ταμπέλα θα την κουβαλάω σαν έμπλαστρο στην πλάτη μου μέχρι να πεθάνω».

Η Χ. που κατάγεται από την περιοχή της Μακεδονίας, λειτουργούσε μια δική της επιχείρηση που έπεσε έξω με ευθύνη, όπως λέει, του τότε συντρόφου της και η ίδια βρέθηκε με χρέη που αδυνατούσε να εξυπηρετήσει.

«Έπρεπε πάση θυσία να βρω χρήματα γιατί θα με έκλειναν φυλακή όπως και έγινε για ένα μικρό διάστημα. Αποφυλακίστηκα, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, βλέπω έναν φίλο μου που μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Σε είχα για δυνατή, δεν είναι δυνατόν εσύ να το βάζεις κάτω. Στην ανάγκη βγες στο πεζοδρόμιο...". Αυτή η φράση εμένα μου κόλλησε και άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά. Πήγα σ' έναν οίκο ανοχής και τους είπα: "Πείτε μου τι χρειάζεται για να κάνω αυτή τη δουλειά". Έτσι ξεκίνησα... σε ηλικία 37 ετών».

Πλέον είναι οικονομικά ανεξάρτητη αλλά δεν κλείνει τον οίκο ανοχής. «Η αλήθεια είναι ότι το χρήμα σε παρασύρει», λέει χαρακτηριστικά.

Ο οίκος ανοχής της Χ. είναι ανοικτός από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1-2 τα ξημερώματα και οι πελάτες είναι όλων των κατηγοριών. «Έχουμε παιδιά 14 ετών, που έρχονται με τον πατέρα τους, το θείο τους ή τον φίλο τους μέχρι ηλικιωμένους 80 χρονών. Πάρα πολλοί από αυτούς είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες. Έρχονται πολλοί Ηρακλειώτες με οικογένειες ή με σχέση από διευθυντές τραπεζών, έμποροι, υπάλληλοι, βενζινάδες, φορτηγατζήδες αλλά και πολλοί αλλοδαποί. Μέχρι πέρυσι είχαμε 50-60 πελάτες την ημέρα, όμως τώρα λόγω της κρίσης η κίνηση έχει μειωθεί κατά 50%. Ο πελάτης διαλέγει την κοπέλα που θέλει και πληρώνει 30 ευρώ, για συνάντηση 10 λεπτών».

Όπως σημειώνει, πολλοί άνδρες πηγαίνουν στα πορνεία γιατί εκεί μπορούν να ζητήσουν ότι δεν τολμούν να ζητήσουν από την φίλη τους ή την γυναίκα τους. «Κάποιοι θέλουν να τους σπάσεις στο ξύλο, άλλοι να ουρήσεις πάνω τους, άλλοι πολλά και διάφορα. Μου λένε πελάτες: "Αν τα ζητήσω αυτά από τη γυ

Keywords
Αναζητήσεις
συνεντευξη απο ιεροδουλη, συνεντευξεις ιεροδουλων
Τυχαία Θέματα