To Ράλι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του WRC (video)

Τα βλέμματα των φίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι είναι στραμμένα στην Ισπανία, εκεί όπου διεξάγεται ο δέκατος-τρίτος και προτελευταίος γύρος της σεζόν.

Κι εκεί μπορεί να κριθούν και οι τίτλοι σε οδηγούς και κατασκευαστές, με τον Ott Tanak να είναι έτοιμος να σπάσει τη… γαλλική αυτοκρατορία των Sebastien Loeb-Sebastien Ogier και τη Hyundai να έχει μικρό προβάδισμα έναντι της Toyota.

«Ζέσταμα» ενόψει του τριημέρου δράσης με κέντρο αγώνα στο

Σαλού, ήταν το shakedown. Μία διαδρομή μήκους δύο χιλιομέτρων, με το πρώτο να προσομοιώνει το πρώτο σκέλος του Ράλι Ισπανίας. Σε χώμα που έχει γίνει λάσπη λόγω της βροχής που έχει προηγηθεί. Το δεύτερο προσομοιώνει τα σκέλη του Σαββατοκύριακου, με τα πληρώματα να πατούν γκάζι στην άσφαλτο.

Εκεί ταχύτερος όλων ήταν ο Kris Meeke για την Toyota. Το video που ετοίμασε η Michelin Motorsport, με τα highlights από το shakedown, αποτελεί ιδανική πρόγευση για τις επίσημες ειδικές διαδρομές, με εντυπωσιακά πλάνα από τα περάσματα των Yaris, i20, C3 και Fiesta WRC.

Με καθηλωτικά replay, όμορφες εικόνες από την ιβηρική χώρα, εικόνες του κοινού και των πληρωμάτων, ταχύτατα περάσματα και άλματα που κόβουν την ανάσα.

Όλα αυτά, πατώντας play…



The post To Ράλι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του WRC (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα