Δράση και αντίδραση!

Η ιστορία με τις πράσινες και κίτρινες σημαίες δεν θα πρέπει κατά την προσωπική μας άποψη να απομονωθεί. Ούτε φυσικά πρόκειται για προσπάθεια της Ferrari να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Το θέμα αποκτά την πραγματική του διάσταση αν συνδυαστεί με τις δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ιντερλάγος: «…κάποιοι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια αλλά σε κανένα σημείο δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Όλοι στο Milton Keynes αλλά και εδώ στην πίστα, δούλεψαν σκληρά και συνετέλεσαν τα μέγιστα ώστε να βελτιωθούμε

τόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Αρκετών το μυαλό, εκείνη τη στιγμή πήγε στην προσπάθεια του Μάσα να «παίξει άμυνα» επ’ ωφελεία του Αλόνσο στη Βραζιλία αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Φέτελ αναφέρονταν στην διαμάχη του Ιαπωνικού GP όπου οι αγωνοδίκες μετά τις δοκιμές εξέτασαν αν έκλεισε τον Αλόνσο στο σικέιν και του επέβαλαν μόνο μια επίπληξη επιτρέποντάς του να εκκινήσει από την pole. Ο Γερμανός επίσης αναφέρονταν στην αβάσιμη φημολογία πως έχει συμφωνήσει με τη Ferrari για το 2014.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε ο αγ. διευθυντής των Ταύρων Κρίστιαν Χόρνερ όταν η ομάδα βρέθηκε στο εργοστάσιο για τους πανηγυρισμούς: «Η επιτυχία που έχουμε μερικές φορές δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από τους αντιπάλους μας. Όμως εγώ δεν επιτρέπω αυτό να μας επηρεάσει, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας και στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς».



Περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα