Βασιλιάς του Σάχσενρινγκ ο Πεδρόσα

18:50 8/7/2012 - Πηγή: NewsAuto

Τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην πίστα του Σάχσενρινγκ πέτυχε ο Ντάνι Πεδρόσα! Ο Ισπανός πρωταγωνίστησε σε μία επική μονομαχία με τον έτερο αναβάτη της Honda, τον Κέισι Στόνερ. Οι δυο τους προσέφεραν άφθονο θέαμα μέχρι τον τελευταίο γύρο, όταν η κόντρα τους είχε άδοξο φινάλε.

Ο Στόνερ έπεσε, χάνοντας έτσι έδαφος στη μάχη του τίτλου αφού έπεσε στην 3η θέση! Ο Πεδρόσα ανέβηκε στη δεύτερη, έξι πόντους μπροστά από τον Αυστραλό και 14 πίσω από τον Χόρχε Λορένθο που πήρε με ικανοποίηση το δώρο των αντιπάλων

του, κατακτώντας ανέλπιστα τη δεύτερη θέση με την εργοστασιακή Yamaha.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Yamaha Tech 3 και ακολούθησαν ο Μπεν Σπις (Yamaha) και ο τοπικός ήρωας Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda). Πίσω από τον Γερμανό τερμάτισαν ο Βαλεντίνο Ρόσι για τη Ducati, ο Αλβάρο Μπαουτίστα για τη Honda Gresini και ο Καλ Κράτσλοου για λογαριασμό της Yamaha Tech 3.

«Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Κάναμε πολλές αλλαγές πριν την εκκίνηση και στους πρώτους γύρους, δεν μπορούσα να εξοικειωθώ με τη μοτοσυκλέτα μου. Μονομάχησα με τον Κέισι σε όλο τον αγώνα, κάναμε αμφότεροι πολύ καλούς χρόνους και ξέραμε πως όλα θα κρίνονταν στον τελευταίο γύρο. Ήμουν καλός στο φρενάρισμα, πίεσα μέχρι τέλους και χαίρομαι που μετά από τόσες παρουσίες στο βάθρο, κέρδισα επιτέλους τον πρώτο φετινό μου αγώνα», δήλωσε ο Πεδρόσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα