GAEA: Πρόκριση στα European Business Awards 2012/2013

Δυνατή διάκριση για ελληνική εταιρία. H GAEA, είναι η μόνη ελληνική εταιρία τροφίμων που προκρίθηκε στα European Business Awards 2012/2013 διεκδικώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “The Import/Export Award” ως 1 από τις 10 υποψήφιες επιχειρήσεις της κατηγορίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά πως δεν αποτελεί τυχαία συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της αυθεντικής ελληνικής

παράδοσης στον διεθνή στίβο των τροφίμων.

Η υποψηφιότητα αυτή έρχεται σε συνέχεια του τιμητικού τίτλου “Ruban d’ Honneur” που απέσπασε η εταιρία στην προημιτελική φάση του διαγωνισμού, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις 100 πιο πετυχημένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του 2012/2013 από 27 ευρωπαϊκές χώρες!

Η GAEA κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού μέσω της online ψηφοφορίας αλλά και της κριτικής επιτροπής, πέρασε στην τελική φάση του διαγωνισμού, η οποία θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο Düsseldorf της Γερμανίας. Τα τελικά αποτελέσματα και οι νικητές της κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο σε μία λαμπρή εκδήλωση παρουσία όλων των συμμετεχόντων και των συντελεστών, ενώ στην ίδια τελετή θα απονεμηθεί στη GAEA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Ruban d’ Honneur”, στοχεύοντας να αποσπάσει μαζί και το 1ο βραβείο της κατηγορίας.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Η κατάκτηση του “Ruban d’ Honneur” για το 2013 μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα και μεγαλύτερο πάθος στην παραγωγή εξαιρετικών, αυθεντικών, ελληνικών προϊόντων. Αυτή η τιμητική βράβευση έρχεται να συμπληρώσει τη διάκριση της εταιρίας μας και στα περσινά European Business Awards με τον ίδιο τίτλο. Τώρα, η ομάδα της GAEA καλείται να παρουσιάσει ζωντανά την πορεία της ως αυτή τη διοργάνωση μπροστά στους κριτές, ακολουθώντας πάντα πιστά τη δέσμευσή της για επιχειρηματική αριστεία και παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιολάδου και ελιάς».

H διάκριση αυτή υπογραμμίζει την προσήλωση της Gaea στην συνεχή ποιότητα, στην καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ταυτόχρονα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην προώθηση της Ελληνικής διατροφής στις παγκόσμιες αγορές ενώ αναδεικνύει την δυναμική που μπορεί να φέρει μια ελληνική επιχείρηση, ανταγωνιζόμενη επιτυχημένα στο διεθνές επιχειρηματικό στίβο.

Τα European Business Awards (www.businessawardseurope.com) έχουν καταφέρει να αποτελέσουν τα βραβεία θεσμό για τον ευρωπαϊκό επιχειρηματικό κόσμο , και έχουν την στήριξη οργανισμών όπως η HSBC, η Βρετανική Κυβέρνηση, μέσω της κρατικής υπηρεσίας UK Trade & Investment, η RSM και η Infosys.

Keywords
Τυχαία Θέματα